3 ziņas no interneta plašumiem #12

- - No Comments on 3 ziņas no interneta plašumiem #12

OCZ prezentē Agility 4 SSD diskus

Neilgi pēc Vertex 4 relīzes, OCZ Technology prezentējuši savus budžeta klases Agility 4 sērijas diskus. Atšķirībā no 3. sērijas, Agility 4 izmanto Indilinx Everest 2 kontrolieri (Marvell). „Uz papīra” gan ātrumi diez ko ievērojami neizskatās (400MB/s lasot un 300MB/s rakstot), tomēr domājams, ka, līdz ko parādīsies kontroliera programmatūras (firmware) atjauninājumi, faktiskie ātrumi varētu ievērojami pieaugt, līdzīgi kā tas notika ar Vertex 4. Raksts sagatavots, izmantojot anandtech.com materiālu.

Microsoft atjauninājums uz Windows 8 maksās nepilnus 15 dolārus

Microsoft publicējuši informāciju par īpašu piedāvājumu tiem patērētājiem, kas iegādājušies jaunu datoru ar preinstalētu Windows 7 operētājsistēmu, vai plāno to darī laikā no šā gada 2. jūnija līdz 2013. gada 31. janvārim. Šajā laika posmā būs iespējams iegūt Windows 8 Professional atjauninājuma (upgrade) licenci piemaksājot nieka $14.99. Tīklā gan klejo informācija, ka Eiropas iedzīvotājiem tie būs 14.99 EUR, kas gan nav tik ievērojama starpība. Ziņa no portāla techpowerup.com.

Acer Aspire S7 – utraplāns portatīvais dators ar skārienjūtīgu FulHD ekrānu

Līdzīgi kā Asus, arī Acer iepazīstinājuši pasauli ar jauniem portatīvo datoru modeļiem. Tie ir Aspire S7, kas aprīkoti ar FullHD izšķirtspējas ekrānu, izgaismotu klaviatūru. S7 datori būs pieejami 11.6 un 13.3 collu variācijās. Atšķirībā no Asus, Acer Aspire S7 ultrabuku displejs būs arī skārienjūtīgs, lai nodrošinātu pilnvērtīgu Windows 8 grafiskās vides lietošanu. Vairāk informācijas anandtech.com.

Just introduce the necessary program which allows to use android spy in phone and it is possible to check quietly everything with the help spy on phone here and so everything is arranged.

Dalīties ar rakstu: