3 ziņas no interneta plašumiem #11

- - No Comments on 3 ziņas no interneta plašumiem #11

Yahoo! prezentē savu pārlūkprogrammu „Axis”
Sekojot tehnoloģiju giganta Google piemēram, arī kompānija Yahoo! ķērusies pie sava tīmekļa pārlūka izveides. Pārlūka nosaukums ir Axis, uz doto brīdi tas ir pieejams kā atsevišķa aplikācija uz Apple iPad un iPhone. Interesantākais ir tas, ka uz galddatoriem šis pārluks nav kā atsevišķa programma, bet gan kā papildinājums (plugin) jau esošajiem pārlūkiem, kā piemēram Firefox, Chrome, Safari un Internet Explorer. Kompānijas vārdiem, Axis priekšrocība ir vizuāli pievilcīgs meklētājs, kur aplūkojams lapas saturs pat neuzspiežot uz saites. Plašāku aprakstu piedāvā techpowerup.com.

Stīvam Balmeram ir 80 collu liels…
… Windows 8 planšetdators savā kabinetā. Tā atklājis kopānijas Microsoft viceprezidents Frenks Šovs (Frank Shaw). Jokojot viņš atzina, ka Balmers tādējādi aizvietojis viedtālruni un piezīmju blociņu, kopš ticis pie milzīgās ierīces. Pats interesantākais, ka Microsoft šo milzīgo ierīci plāno arī piedāvāt iegādāties patērētājiem, atzīstot gan, ka tā cena būs teju astronomiska. Izmantots techpowerup.com materiāls.

Nokia plāno padarīt visus Lumia un PureView tālruņus ūdensizturīgus
Pēc Nokia Rietummeiropas nodaļas viceprezidenta vārdiem, Nokia zinātnieki no Kembridžas universitātes esot atklājuši risinājumu, kas ļautu jebkuru tālruni padarīt ūdensizturīgu. To panākt viņi grasās ar nanotehnoloģiju palīdzību – tālruņa korpusā tiks izmantots hidrofobisks materiāls, kurš liks ūdenim atlēkt no virsmas. Lai padarītu tālruni pilnībā ūdensdrošu, materiāls tikšot uzklāts gan no iekšpuses, gan ārpuses. Sīkāks apraksts portālā gsmarena.com.

Just introduce the necessary program which allows to use android spy in phone and it is possible to check quietly everything with the help spy on phone here and so everything is arranged.

Dalīties ar rakstu: