VIA prezentē Android PC par 49$

- - 4 Comments on VIA prezentē Android PC par 49$

Nopietnu konkurentu stacionārajiem datoriem, iespējams, ir radījusi kompānija VIA Technologies. Viens no vadošajiem iespaidīgu energo efektivitātes rādītāju datoru ražotājiem, ir prezentējis APC Android datoru, kura rekomendētā cena ir ~49 dolāriem.

Liela daļa lietotāju datoru izmanto sociālo tīklu – Facebook, draugiem, Twitter pārlūkošanai. Kā arī Youtube un e-pasta lietošanai. Papildus vēl ir iespēja atskaņot video, skatīties filmas un veidot dokumentus. Pamatā visas šīs iespējas ir pieejamas praktiski visos Android viedtālruņos.

VIA Technologies ir apvienojuši visas Android operētājsistēmas iespējas vienuviet, pievienojot papildus stacionārā datora pieslēgvietas – LAN, HDMI, D-Sub, USB2.0 u.c. Tādējādi radot jaunu produktu, kas apvieno jau pieejamas tehnoloģijas, jaunā iekārtā – Android PC.

Android PC ir ļoti mazu izmēru, pilnībā kluss stacionārais dators. Protams, strāvas patēriņš ir niecīgs ~13.5W pie pilnas slodzes.

Manuprāt, Android PC ir savveida revolūcija datortehnikā kā mēs to pazīstam līdz šim. Ja cena saglabāsies zema arī tad, kad tas reāli nonāks tirgū, tad šādi datori varētu aizvietot lielu daļu stacionāro datoru, kuri patērē daudz strāvas un aizņem daudz vietas.

Ziņas avots : TechPowerUp!

Just introduce the necessary program which allows to use android spy in phone and it is possible to check quietly everything with the help spy on phone here and so everything is arranged.

Dalīties ar rakstu: