3 ziņas no interneta plašumiem #10

- - No Comments on 3 ziņas no interneta plašumiem #10

Forbes atzīst Stīvu Balmeru par sliktāko no lielo kompāniju direktoriem

Viens no atpazīstamākajiem žurnāliem ekonomikas nozarē Forbes publiskojis sarakstu ar 5 ievērojamu kompāniju vadītājiem, kuriem sen jau vajadzētu būt atlaistiem savas darbības dēļ. Topa pirmajā vietā ierindots kompānijas Microsoft galva Stīvs Balmers (Steve Ballmer), kurš kompāniju vada kopš Bila Geitsa (Bill Gates) aiziešanas. Sarakstā figurē arī tādu pazīstamu kompāniju kā CISCO, General Electric, Walmart un Sears Holdings vadītāji. Rakstā izmantots materiāls no forbes.com.

Trinity procesori – cerību stars AMD dārziņā?

Maija vidū kompānija AMD prezentējusi savu jauno procesoru arhitektūru Trinity, kur procesorā integrēts arī pieklājīgas veiktspējas grafiskais kodols. Tā kā iepriekšējās arhitektūras (Llano un Brazos) bija visnotaļ veiksmīgas, un tirgū tām atradās pieklājīga apjoma niša, tādēļ arī uzlabotā Trinity panākumiem nevajadzētu izpalikt. Trinity būvēts uz tā paša 32nm tehnoloģiskā procesa, salīdzinot ar Llano, tranzistoru skaits gan ir pieaudzis par vairāk kā 100 miljoniem, kas panākts uz lielāka kristāla laukuma rēķina (246mm2 pret Llano  228mm2). Grafiskā veiktspēja ir aptuveni GT630M (GT540M) līmenī, kas to padara diezgan pievilcīgu arī spēļu cienītājiem. Pilns apskats aplūkojams portālā anandtech.com.

Windows 8 būs cietajiem diskiem draudzīgāks

Par spīti IT nozares pārstāvju skepsei pret gaidāmo Windows 8 un tā nepieciešamību, Microsoft programmētāji parūpējušies par patīkamām izmaiņām. Operētājsistēmā integrētā cieto disku kļūdu novēršanas utilīta „chkdsk” tiek pilnveidota, lai nepieļautu pātraukumus sistēmas darbībā failsistēmas kļūmju dēļ. Būtiskākā atšķirība būs tā, ka disku pārbaudes utilīta spēs darboties laikā, kad dators ir pilnībā darbspējīgs, nevis kā līdz šim, kad pārbaude notiek pirms operētājsistēmas ielādes, kuras laikā nākas gaidīt procesa beigas, un tikai tad tiek ielādēta pati Windows sistēma. Papildus informācija par izmaiņām pieejama tomshardware.com.

Just introduce the necessary program which allows to use android spy in phone and it is possible to check quietly everything with the help spy on phone here and so everything is arranged.

Dalīties ar rakstu: