Jaunais iPad samazina Android planšetu pārdošanas apjomus

- - No Comments on Jaunais iPad samazina Android planšetu pārdošanas apjomus

Pagājušā gada beigas iezīmēja pozitīvu tendenci, augot Android planšetu pārdošanas apjomiem. Tomēr šī gada pirmais ceturksnis liecina, ka Android planšetēm neklājas vairs tik spoži.

Amazon Kindle Fire ir viena no pārdotākajām planšetēm pasaulē. Bet šobrīd vairs tā nespēj piesaistīt klientu uzmanību. Ja vēl pagājušā gada beigās tā aizpildīja 17% no visu pārdoto planšetu apjoma, tad tagad tie ir vien 4%.

Iemesls ir vienkāršs – jaunais iPad no Apple. Šī ir planšete, kura sevi pozicionē kā labāko tirgū. Un šo var uzskatīt kā faktu, jo neviena Android planšete nepiedāvā tik augstas izšķirtspējas displeju kā jaunais iPad.

Tā kā vidusmēra Android telefonos jau ir tāda ekrāna izšķirtspēja, kāda ir tādas pašas cenas, vai pat ievērojami dārgākā planšetē, tad telefons pilnībā spēj aizstāt planšetes lomu, ja runa ir par interneta pārlūkošanu.

Apple jaunais iPad piedāvā 2048 x 1536 ekrāna izšķirtspēju, kas nodrošina ļoti asu attēlu, iespēju ietilpināt daudz teksta. Kamēr ražotāji nesāks piedāvāt planšetes ar konkurējošām izšķirtspējām, Apple varēs turpināt savu dominanci.

Protams, vēl atliek budžeta klase, kurā šogad gaidāmi daudz jaunumu no Samsung, Lenovo u.c. ražotājiem. Tāpēc Android planšetu apjomi varētu vien kāpt, parādoties aizvien jauniem, lētiem planšetu modeļiem.

Ziņas avots – Fudzilla.com

Just introduce the necessary program which allows to use android spy in phone and it is possible to check quietly everything with the help spy on phone here and so everything is arranged.

Dalīties ar rakstu: