Nvidia atkal paceļ latiņu ar GeForce GTX690

- - 6 Comments on Nvidia atkal paceļ latiņu ar GeForce GTX690

Nvidia nākusi klajā ar kompānijas jaudīgāko grafisko karti – GeForce GTX690. Grafiskā karte, kura satur divus atsevišķus Kepler arhitektūras grafiskos procesorus. Kā arī jaunums ir cena, kādus augstumus vēl nekad nav sasniegušas etalondizaina kartes.

Lai arī AMD bija pirmie, kas nāca klajā ar 28 nanometru tehnoloģiskajā procesā veidotu grafiskā paātrinātāja procesoru, apdzenot Nvidia par vairākiem mēnešiem. Tomēr Nvidia apsteidza tagad AMD, pirmie izveidojot divu grafisko procesoru karti ar jaunā tehnoloģiskā procesa čipiem. GTX690 specifikācija blakus GTX680 attēlā.

Nvidia mērķis bija radīt grafisko karti, kura veiktspējā būtu kā divas GTX680, taču ar zemāku strāvas patēriņu. Skatoties dažādus veiktspējas testus un apskatus, redzams, ka Nvidia šoreiz tas ir izdevies.

Kā redzams, GTX690 ir šobrīd jaudīgākā grafiskā karte, kāda vien ir pieejama stacionārajiem datoriem. Šīs kartes cena ir 999$. Pielietojumu noteikti atradīs rūdītākie datorspēļu cienītāji un tie, kuri spēs izmantot grafisko procesoru spēku dažādās kalkulācijās. Tomēr pirms 999$ iztērēšanas šādai kartei, būtu jāpārliecinās, vai tiešām jums ir 3 monitori ar izšķirtspēju 2560 x 1440, kur tikai šādas kartes veiktspēja reāli sevi attaisnos. Ja nav, tad viena grafiskā procesora GTX680 būs labāks ieguldījums.

Ziņas avots : NordicHardware.com

 

Just introduce the necessary program which allows to use android spy in phone and it is possible to check quietly everything with the help spy on phone here and so everything is arranged.

Dalīties ar rakstu: