3 ziņas no interneta plašumiem #8

- - No Comments on 3 ziņas no interneta plašumiem #8

Apple par 10 gadiem atpaliek no Microsoft datu drošības ziņā

Ar šādu paziņojumu klajā nācis datu drošības speciālists Jevgēņijs Kasperskis, visiem zināmā Kaspersky antivīrusa radītājs. Šādu faktu viņš konstatējis pēc pēdējā ļaundabīgās programmatūras uzliesmojuma MacOS sistēmās. Kasperskis atzīst, ka, līdz ar MacOS tirgus daļas palielināšanos, pieaug arī hakeru interese „uzbrukt” tieši šīm sistēmām. Plašāki pretvīrusu guru komentāri lasāmi cbronline.com.

Tuvāko mēnešu laikā spēļu krātuve Steam iegūs natīvu Linux atbalstu

Kā ziņo Phoronix pārstāvis, tuvāko mēnešu laikā gan Steam klienta aplikācijā, gan kompānijas Valve lolojums, Source dzinis būs pilnībā portēts un darbināms uz Linux platformas. Kā pierādījums tam publicēta arī fotogrāfija ar funkcionējošu Left 4 Dead 2 spēli uz Ubuntu 11.10 operētājsistēmas, bez Wine vai citu emulatoru palīdzības. Rakstā izmantots materiāls no tomshardware.com.

Samsung iepazīstina ar 7. sērijas portatīvo datoru, kas paredzēts spēļu cienītājiem

Dators ir bāzēts uz Intel 3. paaudzes, jeb Ivy Bridge Core i7 centrālā procesora. Tam ir NVIDIA GeForce GTX675M diskrētā videokarte, 17.3” FullHD (1920×1080) izšķirtspējas displejs, kā arī 16GB operatīvā atmiņa un 1.5TB ietilpīgs cietais disks. Interesantākais ir tas, ka Samsung Series 7 Gamer datoriem ir opcija aktivizēt kādu no 4 režīmiem – spēļu, klusuma, enerģijas taupīšanas, kā arī standarta režīmu, attiecīgi mainoties klaviatūras izgaismojumam, ekrāna spilgtumam un procesora takts frekvencei. Plašāks datora apskats portālā techpowerup.com.

Just introduce the necessary program which allows to use android spy in phone and it is possible to check quietly everything with the help spy on phone here and so everything is arranged.

Dalīties ar rakstu: