3 ziņas no interneta plašumiem #7

- - No Comments on 3 ziņas no interneta plašumiem #7

Publicēts „Crysis 3” reklāmas rullītis

Kompānija Electronic Arts šīs nedēļas sākumā publicējusi viena no sava datorspēļu industrijas grāvēja  „Crysis” jaunākās – 3. daļas videorullīti un DVD vāciņa noformējumu. Treilerī redzama Ņujorka, kas kļuvusi par īstiem džungļiem, tāpat tiek parādīts DVD diska vāciņš, kā arī rūgts fakts, ka spēle plašākai publikai kļūs pieejama vien 2013. gadā.

AMD FX procesori piedzīvo kārtējo cenu samazinājumu

Līdz ar Intel „Ivy Bridge” arhitektūras procesoru prezentāciju, AMD kārtējo reizi samazinājuši cenas saviem ne visai veiksmīgajiem „Bulldozer”, jeb FX sērijas procesoriem. Šoreiz tas noticis ar 8 kodolu modeļiem FX-8120, kas šobrīd maksā vien nedaudz virs 100LS, kā arī pašu jaudīgāko – FX-8150, kura cena pēc krituma svārstās ap 130 latu robežu. Diezgan patīkamas ziņas videomontāžas tīkotājiem un visiem, kam svarīgs kodolu daudzums. Raksts no techpowerup.com.

GeForce GTX690 prezentācija plānota 28. aprīlī Šanhajā

NVIDIA par savas topošās divkodolu videokartes GTX690 prezentācijas pasākumu nostādījuši 28. aprīlī Šanhajā notiekošo „NVIDIA Gaming Festival”. GeForce.com lapā ievietots arī atpakaļskaitīšanas taimeris, kas attēlo, cik laika atlicis līdz īpašajam notikumam. Informācija liecina, ka GTX690 sastāvēs no diviem GK104 grafiskajiem kodoliem, kas plašāk pazīstami kā GTX680 videokartes “sirsniņa”. Tie uzmontēti uz vienas iespiedplates, un savstarpējai saziņai izmanto SLI tehnoloģisko risinājumu. Raksts veidots vadoties pēc techpowerup.com rīcībā esošās informācijas.

Just introduce the necessary program which allows to use android spy in phone and it is possible to check quietly everything with the help spy on phone here and so everything is arranged.

Dalīties ar rakstu: