Jauns triecienu drošs ārējais cietais disks no A-Data

- - 2 Comments on Jauns triecienu drošs ārējais cietais disks no A-Data

A-Data Technology, viens no vadošajiem ārējo datu nesēju ražotājiem, piedāvā DashDrive Durable HD710 ārējo cieto disku sēriju, kuri ir triecienu droši un ūdens izturīgi. Ņemot vērā, ka vasara ir praktiski jau klāt un došanās izbraucienos pie dabas var sākties, Dateks preču katalogā šobrīd iespējams iegādāties šos ārējos cietos diskus, par kuru samirkšanu un krišanu nebūs vairs jāuztraucas.

HD710 korpuss ir veidots no unikāla silikona materiāla, lai arī kāda neveiklāka darbība neatstātu iespaidu uz tā darbību. Neskaitot īpaši izstrādāto korpusu, disks ir apgādāts ar jaunāko USB3.0 interfeisa standartu, kurš ir atpakaļ savietojams ar USB2.0. Kabelim ir atsevišķi izstrādāta niša ap iekārtas korpusu, lai tas nekad nenoklīstu.

Sīkāk ar šī ārējā cietā diska specifikācijām, kā arī to iegādāties, var Dateks.lv preču katalogā – DashDrive Durable HD710

Just introduce the necessary program which allows to use android spy in phone and it is possible to check quietly everything with the help spy on phone here and so everything is arranged.

Dalīties ar rakstu: