Jauns serviss no Google – “Drive” – uzglabā datus, dalies tajos!

- - 1 Comment on Jauns serviss no Google – “Drive” – uzglabā datus, dalies tajos!

Google šodien gatavojas piedāvāt sava jaunākā servisa pakalpojumus – Google Drive. Šis ir jauns mākoņošanas serviss, kurš piedāvā glabāt lietotāju datus Google datu serveros, lai tiem varētu piekļūt jebkurā pasaules vietā, jebkurā laikā.

Šis serviss piedāvās 5GB bezmaksas vietu lietotāju datiem. Protams, pastāv arī iespēja izmantot augstāku datu apjoma uzglabāšanas iespēju, taču par to jau būs jāmaksā noteikta naudas summa. Maksimālais uzglabājamo datu apjoms ir 100GB. Par cenām vēl nekas nav zināms, tomēr zināmas ir spēcīgāka konkurenta, kuru jau daudzi ir iecienījuši, pakalpojumu izmaksas. Šobrīd populārākais failu uzglabāšanas serviss timeklī – DropBox, prasa 9.99$/mēnesī par 50GB datu uzglabāšanu, bet 19.99$/mēnesī par 100GB.

Google grasās Drive servisā integrēt arī citus pakalpojumus, piemēram, failu rediģēšanu tiešsaistē, plašu iespēju meklētāju.

Šobrīd atliek vien gaidīt, kad serviss tiks aktivizēts un varēsim objektīvi to arī novērtēt. Interesanti gan būtu zināt, kā Google integrēs šo pakalpojumu Android ierīcēs. Katrā ziņā, ja ar Android Google Drive sapratīsies labi, tad serviss varētu iemantot ievērojamu popularitāti.

Ziņas avots – Reuters.com

Just introduce the necessary program which allows to use android spy in phone and it is possible to check quietly everything with the help spy on phone here and so everything is arranged.

Dalīties ar rakstu: