GigaByte 5 ventilatoru meihema uz GeForce GTX680 SOC

- - No Comments on GigaByte 5 ventilatoru meihema uz GeForce GTX680 SOC

GigaByte prezentējuši plašākai publikai jauno WindForce 5X grafisko karšu dzesētāja dizainu, kāds būšot uzstādīts uz GeForce GTX680 SuperOverClock grafiskās kartes. Kā izrādās, indekss „5” dzesētāja nosaukumā, tiešām apzīmē 5 ventilatorus.

Kamēr lielākajai daļai grafisko karšu ventilatoru novietojums ir tāds, ka tie vēso gaisu pūš uz kartes, tad WindForce 5X tikai velk karsto gaisu prom no kartes. Kā GigaByte apgalvo, lai karstais gaiss arī netiktu uz pamatplates un citām komponentēm.

Ir kāds būtisks mīnuss, kas man neliekas izprotams jaunajā dzesētāja dizainā – visi 5 ventilatori ir 40mm diametra. Tas nozīmē, ka, lai tie nodrošinātu pienācīgu gaisa plūsmu, tiem ir jāgriežas ļoti ātri. Attiecīgi tie izdalīs lielu troksni. Protams, pastāv iespēja, ka dzesētāja būs nostrādāts tā, lai ventilatoriem nav jāgriežas nebūt ne tik ātri, tomēr tas ir maz ticams.

GigaByte GeForce GTX680 SuperOverclock ar WindForce 5X dzesētāju pārdošanā nonāks pavisam drīz. Precīzāka informācija par cenu un pieejamību vēl nav zināma.

Ziņas avots : TechPowerUp.com

Just introduce the necessary program which allows to use android spy in phone and it is possible to check quietly everything with the help spy on phone here and so everything is arranged.

Dalīties ar rakstu: