3 ziņas no interneta plašumiem #4

- - No Comments on 3 ziņas no interneta plašumiem #4

G.Skill un GigaByte pārsnieguši DDR3-3000 robežu ar četrkanālu atmiņām

Mēnesi iepriekš abas kompānijas sasniedza 3736MHz augstu atmiņas frenkvenci ar diviem G.Skill atmiņas moduļiem uz AMD Llano platformas, bet šonedēļ G.Skill kopā ar GigaByte iespējušas citu, ne mazāk iespaidīgu sasniegumu. Ar četrkanālu atmiņas moduļiem sasniegta 3077MHz augsta atmiņas efektīvā frekvence, kas paveikts ar Intel Ivy Bridge i7-3770K procesoru uz GigaByte Z77X-UD5H sistēmplates. Video skatāms techpowerup.com.

 

AMD Trinity procesori nodrošinās līdz pat 56% lielāku veiktspēju kā Llano

Tīklā izplatījies AMD reklāmas materiāls par gaidāmo Trinity centrālo procesoru (CPU). Tajā apgalvots, ka Trinity piedāvās līdz 29% lielāku paša procesora ātrdarbību, bet tajā integrētā grafiskā kodola veiktspēja būšot pat par 56% augstāka kā līdšinējiem A4, A6 un A8 sērijas produktiem. Paredzams, ka jaunie Trinity procesori tirgū sāks parādīties šī ceturkšņa nogalē.Vairāk informācijas – techpowerup.com.

 

EA atzīta par patērētājiem nedraudzīgāko kompāniju ASV

Electronic Arts, jeb EA ieguvis visvairāk balsu nominācijā „sliktākā kompānija ASV”. Pati kompānija gan to uztvērusi ar humoru, paužot, ka British Petroleum, Philip Morris un ASV Banka (Bank of America) var justies atviegloti, ka netika nominēti šim „apbalvojumam”. Kompānijas pārstāvji apgalvo, ka tas viņu darbību nekā neietekmēšot un EA turpināšot piedāvāt augstākās raudzes datorspēles, ko pasaulē atzīst vairāk kā 300 miljoni cilvēku. Plašāka lasāmviela consumerist.com.

Just introduce the necessary program which allows to use android spy in phone and it is possible to check quietly everything with the help spy on phone here and so everything is arranged.

Dalīties ar rakstu: