3 ziņas no interneta plašumiem #3

- - No Comments on 3 ziņas no interneta plašumiem #3

Turpmāk Windows operētājsistēmās  vairs nebūs „Start” izvēlnes

Par spīti lietotāju nepatikai par Windows 8 izmēģinājuma versijas jauno lietotāja interfeisu Metro UI, kurā, kā zināms nav tik pierastās „Start” izvēlnes, Microsoft nav ņēmuši vērā kritiku un paziņojuši, ka Start poga ir oficiāli likvidēta un turpmāk nebūs sastopama Windows produktos. Pilns raksts lasāms tomshardware.com.

Publicēta informācija par nākamās paaudzes Sony PlayStation spēļu konsoli

Pa tīmekli izplatījusies informācija, ka jauno Sony spēļu konsoli, kas aizstās PlayStation 3 dēvēs par PlayStation Orbis. Kļuvis zināms arī tas, ka konsoli darbinās AMD x64 arhitektūras centrālais procesors, kā arī AMD „Souther Islands” grafiskais procesors (GPU), kas, kā zināms, darbina Radeon HD7000 sērijas videokartes. Konsoles debija paredzēta 2013. gada nogalē. Plašāka informācija meklējama kotaku.com.

LG uzsāk pasaulē pirmā elektroniskā papīra masveida ražošanu

Laiks, kad lasīsim avīzi, uz kuras ir nevis iespiesti burti, bet digitālas rakstuzīmes un attēli, nav aiz kalniem. To saprot arī LG, kas sākuši plastiska, 0.7mm bieza LCD displeja ražošanu. Tā diagonāle būs 6 collas un XGA izšķirtspēja 1024×768 pikseļi. Jāpiemin gan, ka avīzes īpašības šim produktam gluži nepiemīt,  jo displejs paredzēts vien salocīšanai  līdz 40 grādu platā leņķī. Vairāk detaļu techpowerup.com.

Just introduce the necessary program which allows to use android spy in phone and it is possible to check quietly everything with the help spy on phone here and so everything is arranged.

Dalīties ar rakstu: