Meistarklase grafisko karšu inženierijā no Zotac

- - No Comments on Meistarklase grafisko karšu inženierijā no Zotac

ZOTAC, Nvidia grafisko karšu ražošanas sadarbības partneris, prezentējuši savu versiju GeForce GTX680 kartei, nodēvējot to Extreme Edition vārdā. Šī karte ir pielāgota un dizainā izveidota tā, lai tās standarta grafiskā procesora frekvence sasniegtu 1.2GHz!

ZOTAC GeForce GTX680 Extreme Edition ir veidota tā, lai apmierinātu prasīgāko datorspēļu cienītāju vajadzības, kā arī piedāvātu pienācīgas virstaktēšanas iespējas kvēlākajiem datortehnikas entuziastiem. Īpaši izceļas grafiskā procesora spriegumu pielāgošanas iespējas, kas bez iejaukšanās ar lodāmuru kartes konstrukcijā,ļauj paaugstināt GPU spriegumu līdz pat 1.5V.

Neskaitot ļoti spēcīgās, kvalitatīvās barošanas elementu komponentes, karte izceļas arī ar sprieguma mērīšanas punktiem, modificiētu BIOSu, pienācīgu dzesēšanas sistēmu. Interesanti, ka kartes aizmugurē ir mini USB pieslēgvieta, kas paredzēta savienošanai ar pamatplati. Pateicoties šai pieslēgvietai, darbojas Zotac FireStorm virstaktēšanas programmatūra.

Zotac apgalvo, ka ar šo karti tiks uzstādīti daudz jauni grafisko karšu virstaktēšanas rekordi, taču par to mēs vēl dzirdēsim!
Ziņas avots – TechPowerUp.com

Just introduce the necessary program which allows to use android spy in phone and it is possible to check quietly everything with the help spy on phone here and so everything is arranged.

Dalīties ar rakstu: