HP Compaq CQ57-445SR – teicams palīgs ikdienas gaitās

- - No Comments on HP Compaq CQ57-445SR – teicams palīgs ikdienas gaitās

Lai turpinātu savus klientus nodrošināt ar kvalitatīviem datoriem par pieejamām cenām, savu piedāvājumu esam paplašinājuši ar jaunu Hewlett-Packard modeli, šoreiz tas ir HP Compaq CQ57-445SR.

Šis dators aprīkots ar lielākā mikroprocesoru ražotāja Intel jaunākās paaudzes (Sandy Bridge) divkodolu procesoru Celeron B815. Tam ir 1.6GHz augsta takts frekvence, 2MB kešatmiņa,kā arī integrēta Intel HD grafiskā karte, kas piedāvā atzīstamu grafisko veiktspēju ar pavisam nelielu strāvas patēriņu, ļaujot šo datoru lietot līdz pat 4 stundām bez atkārtotas uzlādes.

Par attēla krāšņumu rūpēsies  HP BrightView 15.6″ LED izgaismots ekrāns ar HD izšķirtspēju 1366×768 pikseļi. Datora cietais disks ar 320GB augsto ietilpību spēs apmierināt arī kārtīgu mūzikas un filmu cienītāju prasības. Tāpat tam ir arī Bluetooth, iebūvēta webkamera ar mikrofonu, kā arī karšu lasītājs un VGA (D-Sub) pieslēgvieta monitora vai projektora pievienošanai.

Jāpiebilst, ka CQ57-445SR ir aprīkots ar ENG/RUS klaviatūru, uz kuras ir gan latīņu (QWERTY), gan kirilicas (RUS) simboli, kas ļaus bez aizķeršanās ievadīt informāciju arī krievu valodā. Svarīgi atcerēties, ka datorā nav uzstādīta operētājsistēma, bet tas ir pilnībā saderīgs ar Windows 7.

Datora pamatkomplektācijā ietilpst 2GB operatīvā atmiņa (RAM), tiem, kam ar to varētu būt nepietiekami – pērkot šo datoru un izvēloties pie saistītajām precēm papildus 1GB vai 2GB atmiņas, saņemsiet 50% atlaidi no RAM moduļa parastās cenas.

Ražotājs datoram nodrošina 2 gadu garantiju fiziskām personām HP servisa centros. Iegādājoties datoru uz juridiskas personas rekvizītiem, garantija ir 1 gads no iegādes brīža.

Just introduce the necessary program which allows to use android spy in phone and it is possible to check quietly everything with the help spy on phone here and so everything is arranged.

Dalīties ar rakstu: