Vērtīgāko mirkļu iemūžināšanas sabiedrotais FujiFilm FinePix S2890

- - No Comments on Vērtīgāko mirkļu iemūžināšanas sabiedrotais FujiFilm FinePix S2890

Iestājoties siltākam laikam, aizvien vairāk pieaug vēlme doties laukā, nevis sēdēt istabā. Lielisks sabiedrotais, lai iemūžinātu pastaigas ir fotokamera. Protams, kamera, kura spēj piedāvāt maksimāli daudz iespēju ir labākais variants, lai arī bildes ir pēc iespējas kvalitatīvākas, dzīvākas. Tāpēc Dateks.lv piedāvā akciju FujiFilm digitālajai super zoom klases kamerai – FinePix S2890

FujiFilm FinePix S2890 korpuss ir veidots tā, lai iegultos ērti rokās. Vieta, kura ieguļas plaukstā, ir ar speciālu apdari, lai kamera neizslīdētu no rokām. Gan kameras augšpusē, gan aizmugurē ir daudz funkciju pogu, kuras parūpēsies par visu sīkumu iestatīšanu manuāli, bez rakņāšanas dziļākajos kameras iestatījumos, bet ar pāris pieskārieniem.

Iebūvētās zibspuldzes atslēgšanas poga, slēdža ātruma, fragmas atvēruma īsceļi, makro režīma u.c. pogas, kas noderēs fotografējot gan dienas gaišajā laikā, gan arī krēslā. Protams, neizpaliekot nakts fotogrāfijai, izmantojot statīvu un pilnībā manuālu kameras pārvaldīšanu.

Kamera ir apgādāta ar 3.0” displeju, kā arī digitālo skatu meklētāju, kurš noderēs spožā saules gaismā, veiksmīgākai objekta kadrēšanai.
18x optiskā tālummaiņa ļaus pietuvināt gan objektus tālumā, gan bez piepūles ļaus radīt izplūduša fona efektu portretos.

FujiFilm FinePix S2890 darbojas ar četrām AA tipa baterijām, kas, manuprāt, ir viena no labākajām šīs kameras īpašībām. Iegādājoties labas lādējamās AA baterijas tās kalpos pietiekoši ilgi. Kā arī, kad lādējamās baterijas ir nosēdušās un nav iespējas tās uzlādēt, tad var ieskriet tuvākajā veikalā pēc parastajām AA baterijām, lai pabeigtu foto sesiju.

Kopvērtējumā varu pateikt, ka kamera būs laba visiem, kas vēlas sākt izprast fotogrāfiju nedaudz nopietnāk, bet vēl nav nobrieduši spoguļkamerai. Protams, kamera piedāvā arī pietiekoši intuitīvu automātisko profilu klāstu, lai varētu fotografēt ar vienkāršu slēdža nospiešanu. Tā kā par šo cenu – vien 123Ls – pie tam, ar somiņu un atmiņas karti komplektā, FujiFilm FinePix S2890 būs izcils sabiedrotais.

Just introduce the necessary program which allows to use android spy in phone and it is possible to check quietly everything with the help spy on phone here and so everything is arranged.

Dalīties ar rakstu: