Nokia : “Divu kodolu procesori ir bezjēdzīga akumulatora izniekošana”

- - No Comments on Nokia : “Divu kodolu procesori ir bezjēdzīga akumulatora izniekošana”

Nokia, šobrīd bēdīgā stāvoklī nonākušajam mobilo telefonu ražotājam, ir interesanti uzskati par mobilo telefonu tirgu, kas neliek domāt par to, ka Nokia nākotnē varētu sākt klāties labāk.Pirmkārt, Nokia lejupslīde sākās ar strikto pieturēšanos pie Symbian operētājsistēmas, kurai, kā jau šobrīd redzams, nav nekādu perspektīvu, salīdzinot ar Android, iOS. Atsevišķus Nokia Windows platformas tālruņus arī nav īpaši ar ko paslavēt.

Tagad, kad konkurentu telefonos sāk parādīties pat četrkodolu procesori, Nokia vadītājs ir izteicies, ka neredzot jēgu ievietot telefonā tik jaudīgu procesoru, jo tas tikai iztērējot akumulatoru un ikdienas vajadzībām neesot nepieciešams.

Protams, gaidāmajos Nokia viedtālruņos mēs varēsim redzēt arī divkodolu ARM procesorus, kas, visticamāk, radikāli pārmainīs Nokia izteikumus par vairāku kodolu procesoru izmantošanu mobilajās ierīcēs.

Ziņas avots : Fudzilla.com

Just introduce the necessary program which allows to use android spy in phone and it is possible to check quietly everything with the help spy on phone here and so everything is arranged.

Dalīties ar rakstu: