Sony nāk klajā ar Xperia Sola tālruni

- - No Comments on Sony nāk klajā ar Xperia Sola tālruni

Sony gatavojas pilnībā aizpildīt visas nišas jaunāko Xperia tālruņu sērijai, kura plašāk pieejama būs ar aprīli. Pēdējais papildinājums būs vizuāli nedaudz klasiskā dizainā ieturēts Xperia Sola tālrunis.

Šoreiz Sony izvēlējušies pieturēties ne pie milzīga izmēra displeja, kā tas ir Xperia S telefonam, taču kompakta 3.7” diagonāles displeja tālruņa izveides.

Xperia Sola ir aprīkots ar 1GHz divkodolu procesoru, 8GB iebūvēto atmiņu un 854×480 punktu izšķirtspējas displeju. Sākumā gan Xperia Sola bšu Android 2.3 versija, tomēr Sony sola atjauninājumu uz Android 4.0. Nelielā izmēra telefonā ir kvalitatīva 5 Mpix kamera un svars vien 107 grami.

Tālrunis būs pieejams trīs krāsās – melnā, sarkanā un baltā. Šobrīd gan par cenu nekas sīkāk nav zināms, taču pavisam drīz jau tas būs pieejams veikalu plauktos. Nedaudz sīkāks ieskats sekojošajā video rullītī.

Ziņas avots : Engadget.com

Just introduce the necessary program which allows to use android spy in phone and it is possible to check quietly everything with the help spy on phone here and so everything is arranged.

Dalīties ar rakstu: