Kindle Fire strauji „izgriež pogas” citām Android planšetēm

- - No Comments on Kindle Fire strauji „izgriež pogas” citām Android planšetēm

Amazon radītais Kindle Fire planšetdators, kurš dienasgaismu ieraudzījis vien trīs mēnešus atpakaļ, strauji apsteidz tādus planšetdatoru tirgus veterānus kā Samsung Galaxy Tab, Asus Transformer u.c.

Kindle Fire izceļas ar savu zemo cenu – 199$. Iekārta ir aprīkota ar 7” skārienjūtīgu ekrānu ar augstu izšķirtspēju, kas īpaši noderīgi būs, pārlūkojot sociālos tīklus vai vienkārši skatoties youtube video. Jāpiezīmē, ka ekrāns izmanto IPS tehnoloģijas matricu, tādējādi piedāvājot plašus skata leņķus.

Laika posmā no 2011. gada novembra līdz 2012. gada janvārim, Kindle Fire tirgus daļa ir pieagusi no 3% līdz 36%! Tādējādi, pazeminot Galaxy Tab tirgus daļu no 64% uz 36%.

Vairāk kā 4 miljoni Kindle Fire iekārtu tika pārdots Decembra mēnesī. Pateicoties šiem rādītājiem, Fire pieder trešdaļa no visa planšetdatoru tirgus, kur pārējo dala tādas iekārtas kā Motorola Xoom, Asus Transformer un Acer Iconia Tab.

Sīkāk par Kindle Fire specifikācijām un tā iegādes nosacījumus var uzzināt mājaslapā – amazon.com

Just introduce the necessary program which allows to use android spy in phone and it is possible to check quietly everything with the help spy on phone here and so everything is arranged.

Dalīties ar rakstu: