Nvidia : “Mēs gaidījām vairāk no Radeon”

- - 1 Comment on Nvidia : “Mēs gaidījām vairāk no Radeon”

Kamēr AMD jau ir paspējuši nogādāt veikalu plauktos savas Radeon HD7970 grafiskās kartes ar 28 nanometru grafiskajiem procesoriem, Nvidia joprojām nav pilnīgi nekā, ko likt šobrīd pretī. Cik zināms, Nvidia 28 nanometru grafiskās kartes šobrīd ir vien izstrādes stadijā. Tomēr, kad jautāts par mūžīgo cīņu starp Radeon un GeForce Nvidia runas vīriem, atbilde bija pārliecinoša – ka viņi ir gaidījuši vairāk no AMD.

Jaunos Nvidia grafiskos procesorus dēvē segvārdā par „Kepler”. Jaunās arhitektūras oficiāla relīze gaidāma marta beigās. Iespējams, grafiskās kartes tirgū būs vien pieejamas 2012. gada otrajā ceturksnī.

Pirmos trīs mēnešus viennozīmīgi AMD Radeon būs tirgus līderi, piedāvājot pasaules jaudīgāko viena grafiskā procesora karti – Radeon HD7970. Jau pavisam drīz klajā nāks arī Radeon HD7950, kura būs tiešs konkurents šī brīža Nvidia flagmanim GeForce GTX580. Protams, AMD risinājums piedāvās ievērojami zemāku strāvas patēriņu un izdalītā siltuma daudzumu, tajā pat laikā saglabājot salīdzinoši klusu darbību.

Ejot laikam, redzēsim vai Nvidia šī brīža pašpārliecinātība ir pamatota. Taču šobrīd droša izvēle jaudīgākā grafiskā adaptera izvēlē ir AMD Radeon HD7970.

Ziņas avots : NordicHarware.com

Just introduce the necessary program which allows to use android spy in phone and it is possible to check quietly everything with the help spy on phone here and so everything is arranged.

Dalīties ar rakstu: