Hybrid X1 portatīvais dators ar diviem procesoriem un divām operētājsistēmām

- - No Comments on Hybrid X1 portatīvais dators ar diviem procesoriem un divām operētājsistēmām

Lenovo izlaiduši portatīvā datora konceptu, kurā ir divi procesori – gan Intel jaunākās paaudzes Ivy Bridge procesors, gan ARM RISC arhitektūras Qualcomm procesors. Abas platformas būs ietilpinātās 16mm plānā un 14” diognāles korpusā.

ThinkPad X1 Hybrid būs apgādāts ar kādu no Ivy Bridge procesoriem (Core i3/i5/i7), operatīvās atmiņas atbalstu līdz 8GB un integrētu Intel HD4000 grafisko procesoru. Pastāvēs arī izvēle starp HDD un SSD diskiem.

Taču ir specifikācijas, kuras visiem Hybrid X1 paliks nemainīgas – tas ir papildu Qualcomm Snapdragon divkodolu procesors ar 1.2GHz takts frekvenci, kuram ir būs sava 1GB operatīvā atmiņa un 16GB operētājsistēmas iebūvētā atmiņa. Šī neatkarīgā procesora ideja ir vēl vienas operētājsistēmas lietošana, kad nav nepieciešama tik augsta sistēmas jauda, bet svarīgākais ir sistēmas darbības laiks.

Ieslēdzot datoru, lietotājs varēs izvēlēties, kuru no sistēmām startēt – vai jaudīgo Intel, vai uz ARM procesora bāzēto Linux operētājsistēmu, kuras pamata mērķis ir tūlītēja startēšana un interneta pārlūkošana.

Ja salīdzinām abu iebūvēto platformu darbības laikus, tad Intel spēs darboties līdz 5 stundām, taču ARM līdz pat 10 stundām.

ThinkPad Hybrid X1 būs pieejams šī gada otrajā ceturksnī par 1599$ rekomendēto cenu. Portatīvais dators, galvenokārt, ir pozicionēts biznesa klases lietotājiem.

Ziņas avots : NordicHardware.com

Just introduce the necessary program which allows to use android spy in phone and it is possible to check quietly everything with the help spy on phone here and so everything is arranged.

Dalīties ar rakstu: