Jaunumi dateks.lv interneta veikalā 2012. gada janvārī.

- - 21 Comments on Jaunumi dateks.lv interneta veikalā 2012. gada janvārī.

Esam uzsākuši darbu pie tā, lai savu filtru sistēmu, kas ļauj atlasīt preces pēc to īpašībām, padarītu vēl ērtāku. Patreiz ir veiksmīgi pabeigtas šādas sadaļas:

Cietie diski SSD papildināti ar filtriem: lasīšanas ātrums, rakstīšanas ātrums, formāts un pieslēgvieta. Attiecīgi visi produkti šajā sadaļā ir rūpīgi safiltrēti. Īpašu uzmanību vajadzētu pievērst tieši datu lasīšanas ātrumam, jo tas ir galvenais kritērijs, kas spēj krasi ietekmēt subjektīvu uztveri par to, cik ātrs vai lēns ir konkrētais SDD.
Ja vēlaties konkrētu ietiekumu, tad varam rekomendēt akcijas preci Kingston 120GB HyperX, kura ir pieejams par 139 Ls un darbojas ar 555MB/s lasīšanas un 510 MB/s rakstīšanas ātrumiem. Šo disku krājumus pastāvīgi papildinām ar nelielu skaitu mūsu birojā, lai īpaši nepacietīgi klienti var tikt pie kārotā uzreiz.

Videokartes PCI-Express – šī sadaļa ir pamatīgi apstrādāta un tagad tur ir iespēja atfiltrēt pēc katra pieslēguma savienojuma veida D-SUB, DVI, HDMI un DisplayPort, kā arī visas kartes ir subjektīvi saklasificētas pēc to pielietojuma piecās grupās: “Home Cinema”, “Casual Gaming”, “Power Gaming”, “Hardcore Gaming” un “3D Graphics CAD/CAM”.
Sīkāks apraksts par katru no šīm grupām pieejams atverot jebkuru videokares lapu un nospiežot uz filtra “Pielietojums” informācijas blokā “Parametri”. Turklāt esam pacentušies katrai kartei izveidot aprakstu par tās pielietojumu un funkcijām saprotamā (pēc mūsu domām) valodā. Šajā sadaļā mums arī ir interesants akcijas produkts MSI GeForce GTX560 Ti TwinFrozr OC par ļoti pievilcīgu cenu – 149 Ls!

  Atmiņa (RAM) – šī sadaļa ir ieguvusi aprakstu katrai precei. Jo operatīvās atmiņas izvēle, it īpaši tajos gadījumos, kad nākas pašam meklēt saderīgu atmiņu esošam datoram, var sarūpēt īstas galvassāpes, jo zināma daļa atmiņas moduļu ir paredzēti novecojušu datoru uzlabošanai, daļa virstaktēšanas entuziastiem un daļa vidusmēra lietotāja vajadzībām jaunam vai esošam datoram.
 Katrs apraksts sniedz nelielu ieskatu konkrētā atmiņas moduļa vai komplekta pielietojumā.

  Portatīvie datoriLielākās pārmaiņas skārušas tieši šo sadaļu, jo prece ir ļoti sarežģīta un prasa daudz dažādu filtru, lai korekti aprakstītu visas atšķirības un nianses. Esam izdalījuši atsevišķos filtros visas svarīgākās pieslēgvietas: HDMI, DisplayPort, D-Sub, ExpressCard, Mic/Line, USB2.0, USB3.0, FireWire, kā arī parūpējušies par procesora kodolu skaita, frekvences un HyperThreading funkciju atsevišķu norādīšanu, kas var uzlabot meklēšanas un izvēles iespējas.
Arī šeit katrs dators ir ticis pie kārtīga apraksta. Šajā sadaļā ir vairāki speciālie piedāvājumi, tie ir atzīmēti ar zaļo ķeksīti “ieteicams” un ieraugāmi uzreiz lapas augšpusē.

  Tintes un lāzera printeri – šī ir pilnīgi jauna sadaļa, kas radusies apvienojot iepriekšējās tintes, lāzera un multifunkciju iekārtu sadaļas vienā. Līdz ar to patreiz kļuvis iespējams atfilrēt drukas iekārtas pēc pieslēguma veidiem: LAN, LPT, WiFi, USB2.0, USB3.0 un Buetooth, kā arī pēc funkcionalitātes: Skeneris, ADF, Kopētājs, Fakss, Duplex un, protams, pēc drukas tehnoloģijas: Tintes, Lāzera melnbalta un lāzera krāsaina druka.
Apraksti šai sadaļai vēl tikai top, tomēr pāris nedēļu laikā katrai precei tiks izveidots detalizēts, tekstuāls apraksts un būs iespēja pie preces izvēlēties un piepirkt klāt katram printera modelim papildus kātridžus.

Dateks speciālisti cītīgi strādā pie nākamo sadaļu uzlabošanas. Process ir darbietilpīgs un prasa rūpīgu pieeju. Katram gadās kāda kļūda, un mums to ir pietiekami daudz dēļ milzīgā informācijas apjoma, ko cenšamies pasniegt. Ja esi ievērojis kādu neprecizitāti filtros, kļūdu aprakstā vai ko citu, kas būtu jālabo, droši raksti komentāros – visu izlabosim! Esam arī gatavi uzklausīt priekšlikumus par jaunu filtru izveidi, vai kādiem citiem funkcionalitātes uzlabojumiem lapā.

Otra labā ziņa ir tā, ka esam pārskatījuši un sakārtojuši sadaļas Printeri un perifērija, kā arī Komponentes. Šīs sadaļas ieguvušas jaunas modernas ikonas un sakoptu izskatu!

Tas no jaunumiem patreiz viss, gaidām komentārus!

Just introduce the necessary program which allows to use android spy in phone and it is possible to check quietly everything with the help spy on phone here and so everything is arranged.

Dalīties ar rakstu: