Sapphire gatavo Radeon HD7970 grafisko karti ar 1335MHz GPU frekvenci un 6GB atmiņu

- - No Comments on Sapphire gatavo Radeon HD7970 grafisko karti ar 1335MHz GPU frekvenci un 6GB atmiņu

Ja salīdzinām AMD preses kampaņu Bullodzer procesoriem ar AMD Radeon HD7000 sērijas grafiskajām kartēm, tad procesoru gadījumā bija smaga vilšanās, atsaucoties uz iepriekš sludināto. Tomēr AMD grafiskās kartes sevi pierāda pat vēl spēcīgāk, nekā tās tika pieteiktas tirgum.

Jaunās Radeon HD7970 grafiskās kartes pamatā ir 28 nanometru tehnoloģiskajā procesā veidots grafiskais procesors, kurš etalona dizaina kartēs ir marķēts ar 925MHz takts frekvenci. Protams, AMD sadarbības partneri var šo latiņu pacelt augstāk un, uzstādot attiecīgus dzesētājus, marķēt savas grafiskās kartes pat ar 1.3GHz frekvencēm un augstāk.

Sapphire šoreiz vēlas izgatavot īpaši augstu virstaktētu Radeon HD7970 karti, kuras grafiskā procesora frekvence sasniedz 1335MHz! Par video atmiņas virstaktēšanu arī nav piemirsts un tās frekvence sasniedz 5735MHz.

Jāpiebilst, ka nesen tika pārspēts augtākais grafiskā procesora takts frekvences rekords, kad virstaktētājs no MyDrivers komandas sasniedza 1.7GHz grafiskā procesora un 8GHz video atmiņas frekvenci. Vērā ņemams fakts, ka pie šādām frekvencēm sistēma pat varēja stabili darboties, nevis tikai demonstrēt augsto rezultātu.

Ziņas avots : TechPowerUp.com

Just introduce the necessary program which allows to use android spy in phone and it is possible to check quietly everything with the help spy on phone here and so everything is arranged.

Dalīties ar rakstu: