Intel nāk klajā ar „Cedar Trail” arhitektūras Atom procesoriem

- - No Comments on Intel nāk klajā ar „Cedar Trail” arhitektūras Atom procesoriem

Pavisam nesen Intel oficiāli nācis klajā ar 32 nanometru Atom procesoriem, kas marķēti zem „Cedar Trail” segvārda. Sākotnējā informācija iepazīstina mūs ar diviem modeļiem – N2600 un N2800.

Intel inženieri apgalvo, ka jaunie Atom procesori spēs sasniegt līdz pat 10 stundu ilgu akumulatora darbības laiku pie vienas uzlādes, kā arī patērēs par 20 procentiem mazāk elektroenerģijas kā to priekšgājēji. GMA 3600/3650 grafiskais kodols paredz divkāršu veiktspējas pieaugumu, salīdzinot ar iepriekšējās paaudzes Atom platformu. Produktā integrēta arī tāda inovatīva tehnoloģija kā WiDi, kas nodrošinās iekārtas bezvadu savienojumu ar TV.

N2600 procesors marķēts ar takts frekvenci  1.6 gigaherci un strāvas patēriņu (TDP) zem 3,5 vatiem. Tā grafiskais kodola takts „sit” ar 400MHz frekvenci. N2800 izceļas ar 1.86 GHz un strāvas patēriņu zem 6,5W. Šis modelis var lepoties ar krietni augstāku grafiskā kodola takts ātrumu, kas būs 650MHz, Abi procesori sevī iekļauj 1MB L2 kešatmiņu. Atliek vien pieminēt, ka maksimālais operatīvās atmiņas (RAM) apjoms, ko atbalsta procesora atmiņas kontrolieris būs attiecīgi 2GB N2600 variantam un 4GB jaudīgākajam brālim.

Ziņas avots: TomsHardware.com

Just introduce the necessary program which allows to use android spy in phone and it is possible to check quietly everything with the help spy on phone here and so everything is arranged.

Dalīties ar rakstu: