Portatīvo datoru piedāvājums 2012. gadam.

- - No Comments on Portatīvo datoru piedāvājums 2012. gadam.

Viss šajā pasaulē mainās, un portatīvo datoru speciālais piedāvājums nav nekāds izņēmums. Šoreiz pastāstīsim par tiem datoriem, kuri ir aktuāli decembra mēnesī un noteikti būs pārdošanas topā arī 2012. gada janvārī. Kā jau ierasts, runa būs par tām precēm, kuras dateks.lv katalogā atzīmētas ar zaļo ķeksīti – “ieteicams” .


199 Ls – HP Compaq CQ57-372SR – Portatīvais dators par neiedomājami zemu cenu
Šis dators paredzēts mājas un mācību vadzībām, pamatā darbam ar internetu un dokumentiem. Aprīkojumā ietilpst 15.6″ LED ekrāns, jaunākās paaudzes divkodolu Intel Celeron B800 procesors, 2GB operatīvā atmiņa, 320GB cietais disks un 6 šūnu baterija. Īsumā sakot – viss, kas ikdienas darbam ar datoru nepieciešams, turklāt par neiedomājami zemu cenu!

209 Ls – ASUS X53U-SX086  – Izdevīgs mājas dators ar 3 gadu garantiju
Šī datora  “sirdī” esošais Fusion E450 ir sabalansēts divkodolu skaitļošanas procesora un grafiskā adaptera Radeon HD6310 apvienojums “divi vienā”. Šāda kombinācija nodrošina labu veikspēju iepriekšējās paaudzes 3D spēlēs, kā arī FullHD filmu atskaņošanu un visu nepieciešamo darbam ar dokumentiem, internetu un mācību programmatūru. Šī datora papildus priekšrocības ir 3 gadu ražotāja garantija, kvalitatīvs korpuss, pilna izmēra klaviatūra ar ciparnīcu un lieliska cena. Pateicoties visām šīm īpašībām – lielisks pirkums lietotājiem ar klasiskām prasībām.

279 Ls – Acer Aspire 5733Z – Jaudīgs dators mazam birojam ar 100% legālu programmatūru
Lai uzņēmums mūsdienās varētu efektīvi un legāli darboties, tam nepieciešami jaudīgi datori un legāla programmatūra. Acer Aspirce 5733Z ir tieši šāds modelis. Pateicoties Pentium Dual core P6200 2.13 GHz divkodolu procesoram4GB operatīvajai atmiņai, 500GB cietajam diskam šis ir moderns, jaudīgs dators visiem biroja uzdevumiem, ieskaitot neliela uzņēmuma grāmatvedības funkcijas Tildes Jumī, 1C, SolCraft u.c. sistēmā. Legalitāti nodrošina MS Windows 7 licence, kas ir rūpnīcā uzinstalēta. Līdz ar to – atliek vien ieslēgt un sākt darbu.

299 Ls – HP Pavilion G6-1160SA – Jaunākās paaudzes dators ar 100% legālu programmatūru
Šis dators ir aprīkots ar jaunākās paaudzes Intel SandyBridge procesoru B940 2.0GHz, kurā integrēta jaudīgs grafiskais čips Intel HD2000. Kombinācijā ar 3GB operatīvo atmiņu un 6 šūnu akumulatoru šis dators ir spējīgs darboties vairāk par 4 stundām vietās, kur nav pieejama elektrības rozete. Komplektā esošā MS Windows 7 licence nodrošina to, ka šis dators ir rūpnīcā sagatavots darbam ar legālu programmatūru.

389 Ls – HP ProBook 4530S – Biznesa klases portatīvais dators ar alumīnija apdari, 3 gadu garantiju, Intel i3 procesoru un legālu Windows.
Tiem uzņēmējiem un arī mājas lietotājiem, kam patīk izturīga un ilgmūžīga tehnika, noteikti būtu jāapsver šī portatīvā datora izvēle. Funkcionalitāte un parametri šim eksemplāram ir cienījamā līmenī – jaunākās paaudzes Intel Core i3-2330 2.20GHz procesors, 4GB operatīvā atmiņa, 320GB cietais disks, LED AntiGlare (matēts) ekrāns, USB3.0 un ExpressCard pieslēgvietas.

429 Ls – Dell Vostro V131 Silver – Kompaktās biznesa klases portatīvais dators ar Core i5 procesoru.
Tiem, kas bieži pārvietojas un vēlas datoru lietot visur, varam rekomendēt Dell Vostro V131. Aprīkots ar Intel Core i5-2430M 2.40GHz procesoru, 4GB operatīvo atmiņu, 500GB apjomīgu cieto disku un matētu (AntiGlare) HD izšķirtspējas LED ekrānu, šis dators ir nopietns darba instruments uzņēmējiem un vadītājiem, kas daudz laika pavada ārpus biroja.

449 Ls – HP Pavilion DV6-6152EA – Vispusīgs un elegants mājas dators ar legālu Windows.
Ja vēlaties jaudīgu, mūsdienīgu un vizuāli pievilcīgu mājas datoru, kas kalpotu izklaidei, darbam, mācībām, spēlēm, mājas video un foto apstrādei, kā arī jebkurai citai sadzīviskai vai profesionālai darbībai, izvēlieties šo HP Pavilion datoru. Aprīkojumā ietilpst Intel Core i3-2310M 2.10GHz procesors, 4GB operatīvā atmiņa, jaudīga Radeon HD6490 grafiskā karte un rūpnīcā uzinstalēta operētājsistēma Windows 7 ar draiveriem un sadzīvē noderīgām palīgprogrammām.

499 Ls – HP Pavilion DV6-6156EA – Vispusīgs un elegants mājas dators ar jaudīgu Intel Core i5 procesoru un legālu Windows.
Šis portatīvais dators no iepriekšējā atšķiras ar Intel Core i5-2410M 2.30GHz procesoru, iespaidīgu 6GB operatīvo atmiņu un īpaši apjomīgu 750GB cieto disku. Arī šis modelis ir aprīkots ar rūpnīcā uzinstalētu Windows 7 sistēmu, tātad, 100% gatavs darbam – atliek vien ieslēgt!

Ja vēlies vienmēr būt informēts par visām jaunākajām dateks.lv akcijām, pieraksties uz jaunumiem: Twitter, Facebook, Google+ vai šī bloga RSS.

 

Just introduce the necessary program which allows to use android spy in phone and it is possible to check quietly everything with the help spy on phone here and so everything is arranged.

Dalīties ar rakstu: