AMD gatavo jaunus pamatplates čipsetus

- - 2 Comments on AMD gatavo jaunus pamatplates čipsetus

AMD gatavojas jauna pamatplates čipseta relīzei, kurš plānots 2012. gadā. Neilgi pēc čipseta relīzes ir plānots nākt klajā ar jauniem procesoriem – uzlabotiem Bulldozer, kuri pazīstami būs kā Piledriver.

900. sērijas čipsetu sekotājs būs 1000. sērijas čipseti – 1090FX un 1070.

Iespējām bagātāks būs 1090FX čipsets, kurš atbalstīs līdz pat četrām grafiskajām kartēm, kamēr 1070 čipsets piedāvās vien divu grafisko karšu atbalstu.

Interesanti, ka gaidāmie AMD čipseti nepiedāvās PCI-E 3.0 atbalstu, taču, visticamāk, jaunākās paaudzes Radeon HD7000 sērijas kartēm būs PCI-E 3.0 atbalsts.

Šobrīd gan izskatās, ka 1000. sērijas čipseti ir vien nedaudz atjaunoti 900. sērijas čipsetu sekotāji, kas neienesīs pilnīgi neko jaunu. Tomēr ir viena pozitīva iezīme – līdz ar jaunajiem čipsetiem, mainīsies arī dienvidu tils, kurā atradīsies 8 portu Sata III RAID kontrolieris un šis dienvidu tilts iegūs natīvu USB3.0 SuperSpeed atbalstu.

Just introduce the necessary program which allows to use android spy in phone and it is possible to check quietly everything with the help spy on phone here and so everything is arranged.

Dalīties ar rakstu: