Rekordu virstaktēšanā atkal pārspēj ar AMD FX sērijas procesoru

- - No Comments on Rekordu virstaktēšanā atkal pārspēj ar AMD FX sērijas procesoru

Augstākās takts frekvences rekords virstaktēšanā, ko sasniedza AMD, pārspējot Intel Cedar Mill rezultātus, tiks ierakstīts nākošajā Ginesa Rekordu grāmatā. Tomēr kopš brīža, kad AMD oficiāli paziņoja par šo rezultātu, rekords ir atkal pārspēts un atkal ar AMD FX-8150 procesoru.

Ginesa rekorda dēļ, AMD deva pat šķidrā hēlija piekļuvi virstaktētāju komandai, lai rezultāts būtu maksimāli augsts. Tomēr virstaktētājs Andre Yang spēja pārspēt ieprieš uzstādīto AMD rekordu – 8429MHz ar savu rezultātu – 8461MHz!

Andre Yang šī rezultāta sasniegšanai iztika vien ar šķidro slāpekli, sasniedzot pasaulē augstāk validēto procesora takts frekvences rezultātu.

Lai gan AMD Bulldozer procesori nav sevišķi populāri ikdienas lietotāju vidū, jo veiktspēja nav tā, kādu gaidījām, tomēr virstaktētāji kāro pēc augstākās takts frekvences troņa. Tā kā drīzumā, ļoti iespējams, varam sagaidīt ar 8.5GHz procesora takts frekvenci ar AMD FX sērijas procesoru.

Ziņas avots – NordicHardware.com

Just introduce the necessary program which allows to use android spy in phone and it is possible to check quietly everything with the help spy on phone here and so everything is arranged.

Dalīties ar rakstu: