Logitech izveido tematisku COD : Modern Warfare 3 klaviatūru

- - No Comments on Logitech izveido tematisku COD : Modern Warfare 3 klaviatūru

Logitech, zinot, ka datorspēļu cienītāji gaida jaunāko Call Of Duty sāgas relīzi, izlaiduši klaviatūru, kuru rotā Call Of Duty : Modern Warfare 3 logotips. Kā arī šī klaviatūra apgādāta ar dažādām geimeru papildiespējām.

Klaviatūras nosaukums ir Gaming Keyboard G105, kura piedāvā aizmugures apgaismojumu taustiņiem, padarot ērtu spēlēšanu arī tumsā. Aizmugures apgaismojums ir zaļā tonī, radot militāru noskaņu.

Gaming Keyboard G105 ir programmējami G taustiņi, no kuriem katram var piešķirt trīs iespējas. Kopumā piedāvājot astoņpadsmit makro kombinācijas spēlei. Izejot no spēles, iespējams pārslēgties no „Gaming” režīma uz Windows vides režīmu.

Vairāku taustiņu ievade – ir iespēja, kas ieslēdz pat piecu vienlaicīgi nospiestu taustiņu reakciju vienlaicīgi. Neizpalikt arī bez mediju kontroles taustiņiem – skaņas regulēšana, start, stop, pause utt.

Šobrīd jaunā Logtiech tastatūra jau ir pieejama Latvijā. Sīkāk ar specifikācijām un to iegādāties varat šeit – Logitech Gaming Keyboard G105

Just introduce the necessary program which allows to use android spy in phone and it is possible to check quietly everything with the help spy on phone here and so everything is arranged.

Dalīties ar rakstu: