Hewlett Packard portatīvais dators ar AMD X2 procesoru par 199Ls!

- - No Comments on Hewlett Packard portatīvais dators ar AMD X2 procesoru par 199Ls!

Mūsdienās portatīvais dators, kurš spēj nodrošināt lietotājam ikdienas aplikācijām pienākošu veiktspēju, vairs nemaksā 300 latus. Dateks.lv piedāvā Hewlett Packard CQ57-375SR portatīvo datoru ar 15.6” HD izšķirtspējas ekrānu, AMD divkodolu procesoru un Radeon HD6000 sērijas grafisko karti par 199Ls!HP CQ57-375SR ir viens no retajiem portatīvajiem datoriem, kurš tiešām viscaur ir melns. Bez jebkādām sudrabotām, niķelētām utt., daļām. Korpuss, šajā cenu grupā, izskatās nostrādāts kvalitatīvi.

Atverot vāku, vienīgais, kas likās neērti, ir bultiņu taustiņi, kuri liekas ļoti saspiesti. Pārējie taustiņi spiedās viegli, ērti. Klaviatūra arī sevišķi nelocījās, kad sanāk stiprāk uzspiest uz taustiņa.Operētājsistēmas (Windows 7) uzstādīšana nesagādāja problēmas, atliek vien izvēlēties attiecīgo Boot iekārtu un AMD X2 E300 1.3GHz procesors ātri tiek galā ar instalēšanas darbiem.
Draiverus atrast arī bija viegli, atliek vien HP mājas lapā ierakstīt modeļa nosaukumu (CQ57-375SR) un visi draiveri ir pieejami lejupielādei.

Lai gan, salīdzinot ar mūsdienu prasībām, ir tikai 1.3GHz takts frekvences procesors, neļaujiet šim skaitlim sevi biedēt. Pat operētājsistēmas ielādes laiks ir salīdzinoši ātrs. Internetā darboties arī var ar pilnu atdevi. Augstas izšķirtspējas video atskaņošana arī šim datoram būs pa spēkam.

Lai pārliecinātos, ka šis dators spēj arī nodrošināt pienācīgu veiktspēju, uzstādīju uz tā Codemasters Dirt 3 datorspēli. Atlika iestatīt visus iestatījumus uz „Ultra Low”, atstāt ekrāna natīvo izšķirtspēju un pat šādu, mūsdienīgu spēli varēja paspēlēt. Protams, ik pa laikam kadru atjaunošanās skaits sekundē bija zem normas, tomēr spēlēt teorētiski var.

Hewlett Packard CQ57-375SR sevi ir pierādījis kā lielisks risinājums portatīvā datora izvēlē, ja budžets ir līdz 200Ls.

Sīkāk par šī portatīvā datora specifikācijām var Dateks.lv preču katalogā – Hewlett Packard CQ57-375SR

Just introduce the necessary program which allows to use android spy in phone and it is possible to check quietly everything with the help spy on phone here and so everything is arranged.

Dalīties ar rakstu: