Sandy Bridge-E procesori tuvojas oficiālajai debijai

- - No Comments on Sandy Bridge-E procesori tuvojas oficiālajai debijai

Intel, pirms jauno Sandy Bridge-E procesoru relīzes, ir nākuši klajā ar pirmajiem rezultātiem par vienu no jaudīgākajiem procesoriem industrijā – Core i7 3960X Extreme Edition, kuram ir seši fiziski kodoli un seši virtuālie kodoli, kopā piedāvājot 12 pavedienus aplikācijām, kuras spēs to izmantot.

Core i7 3960X procesors ar 3.3GHz takts frekvenci un 15MB kešatmiņu, tika testēts kā sāncensis Core i7 990X procesoram, kuram ir 12MB kešatmiņa un 3.46GHHz takts frekvence.

CineBench 11.5 testā, jaunais Sandy Bridge-E procesors uzrāda par 13 procentiem augstāku veiktspēju, bet Pov Ray testā – 3.7% labāku rezultātu. Bet ProShow Gold 3.5 veiktspējas testā, kurā jāizveido prezentācija, rezultāts ir par 15% labāks.

Ievērojamākais rezultāts ir 3DMark 11 testā, kad tika mērīta fizikas apstrādes veiktspēja. Šajā testā Core i7 3960X ieguva 36% veiktspējas pārsvaru.

Kopumā var teikt, ka jaunās paaudzes Sandy Bridge-E procesors ir par ~15% ātrāks. Protams, kad runa būs par atmiņas caurlaidību, tad šajā jomā jaunie procesori piedāvās vēl neredzētu veiktspēju, pateicoties četru kanālu atmiņas kontrolierim.

Ja salīdzinām šos rezultātus ar nesen iznākušo AMD Bulldozer arhitektūras procesoru veiktspēju, redzams, ka Intel tiešām ir pastrādājuši pie ievērojamiem uzlabojumiem. Attiecīgi Intel procesori gan būs pozicionēti augstākas klases procesoru tirgus segmentam.

Ziņas avots – TechPowerUp.com

Just introduce the necessary program which allows to use android spy in phone and it is possible to check quietly everything with the help spy on phone here and so everything is arranged.

Dalīties ar rakstu: