Zalman 1kg smaigais CPU dzesētājs – CNPS12X

- - No Comments on Zalman 1kg smaigais CPU dzesētājs – CNPS12X

Zalman pavisam nesen nākuši klajā ar entuziastu klases procesora dzesētāju, kurš izceļas ar lielajiem izmēriem un trim 120mm ventilatoriem – CNPS12X.

Pirmais ventilators velk gaisu iekšā, tad to tālāk bīda vidējais ventilators, līdz to galā izpūš ārā trešais ventilators. Visi ventilatori ir ar 120mm diametru, LED apgaismojumu. Maksimālais apgriezienu skaits minūtē – 1200, bet maksimālais izdalītā trokšņa līmenis – 24dBA.

Komplektācijā ir iekļauti rezistori, kurus, ievietojot starp ventilatoru pieslēgvietām un ventilatoriem, tie samazinās apgriezienu skaitu minūtē. Tādējādi nodrošinot zemāku izdalītā trokšņa daudzumu līdz maksimums 22dBA.

CNPS12X pamatā ir sešas vara siltuma caurules, kuras pārvada siltumu uz alumīnija dzesētāja ribām. Dzesētājs ir 151mm garš, 132mm plats un 154mm augsts. Ievērojama ir arī CNPS12X masa – precīzi 1kg.

Šobrīd vēl Zalman nav devuši informāciju par pieejamību un cenu.

Ziņas avots – TechPowerUp.com

Just introduce the necessary program which allows to use android spy in phone and it is possible to check quietly everything with the help spy on phone here and so everything is arranged.

Dalīties ar rakstu: