Gaidāms Asus Eee Pad Transformer 2

- - No Comments on Gaidāms Asus Eee Pad Transformer 2

Asus Eee Pad Transformer, kurš ir viens no pieprasītākajiem planšetdatoriem tirgū, drīzumā, iespējams, piedzīvos otro relīzi, tādējādi iegūstot ievērojami jaudīgākas komponentes. Protams, veiktspējas augstākais pieaugums sagaidāms no procesora maiņas. Runa ir par četru kodolu Nvidia Tegra 3 procesoru.

Jaunais Nvidia procesors, kurš pazīstams arī ar segvārdu „Kal-El”. Iespaidīgi jau ir tas, ka šim procesoram ir četri kodoli, taču, salīdzinot ar divu kodolu Tegra 2 procesoru, Tegra 3 ir arī paaugstināta takts frekvence līdz pat 1.5GHz atzīmei.

Interesanti, ka Tegra 3 ir arī piektais „palīgkodols”, kurš tiks ieslēgts pie prasīgākajām aplikācijām. Šī piektā kodola frekvence gan ir limitēta līdz 500MHz atzīmei.

Protams, Tegra 3 piedāvā arī uzlabotu 3D grafisko procesoru, kuram Nvidia sola veiktspējas pieaugumu, salīdzinot ar iepriekšējo paaudzi, par 2-3 reizēm.

Pie pārējām Asus Eee Pad Transformer 2 specifikācijām vērts pieminēt 1GB operatīvo atmiņu un 32GB sistēmas disku.

Ziņas avots – NordicHardware.com

Just introduce the necessary program which allows to use android spy in phone and it is possible to check quietly everything with the help spy on phone here and so everything is arranged.

Dalīties ar rakstu: