Palit nāk klajā ar GeForce GTX560 Ti Twin Light Turbo grafisko karti

- - No Comments on Palit nāk klajā ar GeForce GTX560 Ti Twin Light Turbo grafisko karti

Tā kā grafisko karšu lauciņā nav jaunu grafisko procesoru, ar kuriem projektēt un izveidot jaunas grafiskās kartes, tad AMD un Nvidia sadarbības partneri turpina izveidot aizvien jaunus grafisko karšu risinājumus, kas pamatā atšķiras ar dzesēšanas sistēmu un iespiedplatē izmantoto detaļu izvietojumu. Nesen Palit prezentējuši GeForce GTX560 Ti „limited-edition” grafisko karti, kurai dots nosaukums „Twin Light Turbo.”

Kā jau ierasts, Palit izvēlējušies sarkanas krāsu shēmas iespiedplates dizainu, taču dzesētājs šoreiz ir tas, kas šo karti padara unikālu.

Dzesētāja īpatnība ir tā, ka ventilatori atrodas zem dzesētājam alumīnija ribām, nevis virs tām, tāpēc gaiss netiek pūsts cauri, bet tiek vilkts cauri uz iekšu, kas, pēc Palit teiktā, nodrošina zemu trokšņa līmeni – 10dBA.

Par sīkākām specifikācijām nekas vēl nav zināms, taču karte īpaši neatšķirsies no visām pārējām tirgū pieejamajām GeForce GTX560 Ti grafiskajām kartēm.

Ziņas avots – TechPowerUp.com

Just introduce the necessary program which allows to use android spy in phone and it is possible to check quietly everything with the help spy on phone here and so everything is arranged.

Dalīties ar rakstu: