Vai Tavs dators ir gatavs AMD FX 8 kodolu procesoram?

- - 1 Comment on Vai Tavs dators ir gatavs AMD FX 8 kodolu procesoram?

Līdz ar drīzumā gaidāmo AMD FX astoņu kodolu (octo-core) procesoru relīzi, AMD blogā parādījušies ieteikumi, kas ir būtu ieteicams, lai pāreja uz octo-core procesoru būtu visefektīvākā. Protams, tīri no mārketinga viedokļa, taču interesanti, ko AMD iesaka?

Pēc AMD teiktā, ir trīs galvenie soļi, ko vajadzētu realizēt, lai izmantotu pilnu octo-core potenciālu :

  • Pamatplate ar AMD devītās sērijas čipsetu
  • Pamatplates pēdējais BIOS atjauninājums
  • AMD Radeon HD6850 vai jaudīgāka grafiskā karte

Realitātē ir tā, ka, lai darbotos AMD FX octo-core procesors, nepieciešama ir jebkura pamatplate ar AM3+ ligzdu, pēdējo BIOS atjauninājumu. Tā kā daudzas šobrīd pieejamās pamatplates atbalstīs jaunos AMD procesorus, tad, pirms savu pamatplati norakstāt, vajadzētu apskatīt pamatplates ražotāja mājaslapu, vai ir BIOS atjauninājums, kas atbalsta AMD FX octo-core procesorus.

AMD FX sērijas procesori, kuri bāzēti uz jaunās „Bulldozer” mikroarhitektūras, nonāks veikalu plauktos jau šogad. Tajā starpā – astoņu kodolu (octo-core) FX-8150 ar takts frekvenci 3.6GHz, kopējo kešatmiņas apjomu 16MB. Octo-core FX-8120 ar 3.1GHz frekvenci un 16MB kešatmiņu. Pieejams būs arī viens sešu kodolu (hexa-core) procesors – AMD FX-6100 ar 3.3GHz takts frekvenci un 14MB kešatmiņu.

Izlasi pilnu AMD „trīs soļu” ceļvedi AMD blogā.

Just introduce the necessary program which allows to use android spy in phone and it is possible to check quietly everything with the help spy on phone here and so everything is arranged.

Dalīties ar rakstu: