Jaudīgs Dell portatīvais dators ar Windows 7 par 349Ls

- - No Comments on Jaudīgs Dell portatīvais dators ar Windows 7 par 349Ls

Jauns akcijas portatīvais dators no Dell ir pieejams Dateks.lv preču katalogā. Šoreiz tas ir Inspiron sērijas modelis – N5110, kurš izceļas ar gludi nostrādāto korpusa kvalitāti un maināmiem virsējiem paneļiem, kas ļaus pielāgot to katra lietotāja personībai.

Atverot vāku, paveras pilnizmēra QWERTY tastatūra ar atsevišķu ciparu bloku. Atliek vien nospiest ieslēgšanas pogu un pēc dažām minūtēm, pāris klikšķiem, dators ir gatavs darbam, jo komplektācijā iekļauta ir jau rūpnieciski preinstalēta Windows 7 operētājsistēma.

Dell Inspiron N5110 ir apgādāts ar Sandy Bridge paaudzes procesoru, kura takts frekvence sasniedz 2GHz. Savienojumā ar 3GB DDR3 atmiņu, operētājsistēma darbojas bez aizķeršanās.

Par datorspēļu cienītājiem arī nav aizmirsts, jo papildus integrētajam Intel grafiskajam procesoram, ir atrodams AMD Radeon HD6470 grafiskais procesors. Sākot spēlēt spēli, atslēdzas Intel HD grafiskais procesors un tiek ieslēgts Radeon grafiskais procesors, kurš spēj nodrošināt arī gludu spēles procesu arī mūsdienīgās datorspēlēs.

Lai pierādītu, uz ko tad ir spējīgs Inspiron N5110, uzstādīju uz tā Codemasters Dirt 3 spēli. Pirmkārt, pielāgoju iestatījumus – natīvā ekrāna izšķirtspēja – 1366 x 768, AA = off, particles = on, tekstūras = medium, Shadows = medium, mirrors = medium. Pārējie iestatījumi lielākoties = low. Spēles process redzams zemāk pievienotajā video materiālā.

 

Arī šūteru spēļu cienītāji varēs paspēlēt Deus Ex jaunāko relīzi : Human Revolution. Spēles iestatījumi – 1366 x 768 izšķirtspēja. Pārējie iestatījumi – low. Lai gan spēle bez aizķeršanās gāja vien ar Low iestatījumiem, tomēr viss izskatījās vizuāli krāšņi, par ko var pārliecināties zemāk pievienotajā video.

 

Kopumā varu teikt, ka par 350Ls, šis ir viens no labākajiem piedāvajumiem uz šo brīdi. Sandy Bridge procesors neliek vilties, veiktspēja ir pienācīga. Lai sīkāk iepazītos ar portatīvā datora specifikācijām, spied šeit – Dell Inspiron N5110

Just introduce the necessary program which allows to use android spy in phone and it is possible to check quietly everything with the help spy on phone here and so everything is arranged.

Dalīties ar rakstu: