AMD Bulldozer pirmie reālās veiktspējas testi

- - 1 Comment on AMD Bulldozer pirmie reālās veiktspējas testi

Cena un veiktspēja – šie ir divi noteicošie faktori, pēc kuriem mēs izvēlamies datora komplektācijas komponentes. Tieši šo divu faktoru attiecības latiņu, līdz ļoti zemai cenas pozīcijai, taču augstai veiktspējai, pacels jaunie AMD Bulldozer procesori.

Ilgi gaidītie, taču pozicionēti nedaudz virs vidējā cenu segmenta, AMD Bulldozer procesori drīzumā nonāks tirgū. Pirmās veiktspējas prognozes, ņemot vērā cenu, bija negatīvas. Tomēr AMD par ievērojami zemu cenu grasās piedāvāt veiktspēju, kas būs pielīdzināma Intel dārgākajiem i7-2600 procesoriem.

Runājot mazliet konkrētāk, AMD FX 8150 procesors, kura prognozētā cena ir ~250$, piedāvās to pašu veiktspēju, ko šobrīd piedāvā Intel i7-2600, taču Intel risinājums ir ~70$ dārgāks.

AMD publicētie veiktspējas testi demonstrē, ka FX8150 procesors ir pat ātrāks par Intel i7-2600 tādos veiktspējas testos kā WinRAR, 7Zip, Abbyy OCR, wPrime 32M u.c.

Ja AMD prezentācijas slaidi atbildīs realitātei, Intel nāksies piestrādāt pie savu procesoru pozicionēšanas tirgū ar zemākām cenām.

Ziņas avots – TechPowerUp!

Just introduce the necessary program which allows to use android spy in phone and it is possible to check quietly everything with the help spy on phone here and so everything is arranged.

Dalīties ar rakstu: