Intel Ivy Bridge paceļ grafiskās veiktspējas latiņu

- - No Comments on Intel Ivy Bridge paceļ grafiskās veiktspējas latiņu

Intel, pirms Ivy Bridge arhitektūras procesoru relīzes, prezentējuši pirmos rezultātus grafiskajai veiktspējai, ko piedāvās šajos procesoros integrētais grafiskais procesors. Jāsaka, ka aina ir visai iepriecinoša, ja salīdzinām ar pašreiz pieejamajiem Sandy Bridge arhitektūras procesoriem.

Augstais grafiskās veiktspējas kāpums ir arhitektūras optimizācijas nopelns un, galvenokārt, paaugstināto grafiskā procesora izpildes vienību skaita paaugstinājums no 6 vai 12, kā tas ir Sandy Bridge, līdz pat 16, kā tas ir augstākās veiktspējas Ivy Bridge procesoros.

Veiktspējas pieaugums 3DMark Vantage testā sasniedz pat 60%. Taču pat šo 60% pieaugums nespēj panākt AMD A sērijas procesoros integrēto Radeon HD6550D grafisko veiktspēju.

Pozitīvi, ka procesoros integrēto grafisko risinājumu veiktspējas pieaugums ļaus lietotājiem iegūt pieklājīgu grafisko 3D veiktspēju, neiegādājoties atsevišķi diskrēto grafisko adapteri. Tādējādi gan radot nelielas galvas sāpes Nvidia un AMD Radeon, jo šīm kompānijām būs grūti realizēt savus produktus, kuri orientēti zemākā cenu diapazonā. Taču šobrīd par to vēl grūti runāt, tomēr šis tirgus tuvākajos gados ieņems pilnīgi savādāku formu.

Ziņas avots – NordicHardware.com

Just introduce the necessary program which allows to use android spy in phone and it is possible to check quietly everything with the help spy on phone here and so everything is arranged.

Dalīties ar rakstu: