Samsung gatavo PLS paneļu monitorus

- - No Comments on Samsung gatavo PLS paneļu monitorus

Šobrīd monitoru tirgū dominē modeļi ar TN paneļiem jeb matricām, kuras ir vislētākās, taču ar diviem būtiskiem trūkumiem – šauro skata leņķi un vājo krāsu gammu. Taču pozitīvi, ka lētāko IPS paneļu monitoru cenas ir ievērojami kritušās. 21.5” IPS paneļa monitoru jau iespējams iegādāties par 110Ls. Tomēr industrijā ir nepieciešami jaunumi. Tāpēc Samsung ir prezentējuši jaunu paneļu tehnoloģiju – PLS.

Samsung ir izlaiduši jau divus monitorus, kuri apgādāti ar PLS paneļiem – 27” modelis – S27A850D un 24” modelis – S24A850DW. Kā sola Samsung, šie monitori spēs piedāvāt kvalitatīvāku attēlu, ja salīdzinām ar IPS paneļiem.

S27A850D piedāvā 27” diagonāles PLS paneli ar LED aizmugures apgaismojuma tehnoloģiju, 2560 x 1440 punktu izšķirtspēju un skata leņķiem 178/178 grādi.

S24A850DW atšķiras ar mazāku ekrāna diagonāli – 24”, attiecīgi arī ar zemāku izšķirtspēju 1920 x 1080.

Abi PLS paneļu monitori aprīkoti ar USB sadalītāju, augstuma regulēšanu, automātisko displeja spilgtuma pielāgošanās tehnoloģiju, atkarībā no telpā esošā gaismas spilgtuma.

Šobrīd vēl īsti nekas nav zināms par cenām, taču, ja arī cena nebūs no tām zemākajām, jaunie paneļu tipi spēs radīt konkurenci tirgū, kas varētu novest pie IPS un VA paneļu cenu krituma.

Just introduce the necessary program which allows to use android spy in phone and it is possible to check quietly everything with the help spy on phone here and so everything is arranged.

Dalīties ar rakstu: