Asus A52JT – jaudas un kvalitātes apvienojums

- - 2 Comments on Asus A52JT – jaudas un kvalitātes apvienojums

Uz servisu testēšanā saņēmu A52JT portatīvo datoru no Asus. Jāsaka, ka pirmais iespaids, atverot kasti, salīdzinot ar citiem šāda cenu diapazona portatīvajiem datoriem, bija pat ļoti pozitīvs. Visvairāk priecēja tas, ka, velkot ar pirkstiem pāri vākam, neredzās pirkstu nospiedumi. Otrkārt, atverot vāku, var just Asus portatīvo datoru būves kvalitāti, ka nekas nelocās utt.

Blakus skārienjutīgajam panelim jeb touchpad, atrodas uzlīmītes, kuras prezentē Asus inovatīvās tehnoloģijas šajā portatīvajā datorā.

•    Power4Gear – automātiski ventilatora apgriezienus, lai maksimāli paaugstinātu akumulatora darbības laiku
•    Altec Lansing® SRS Premium Sound™ – iebūvēti Altec skaļruņi ar kvalitatīvu skaņu
•    Multi-Touch TouchPad – vairāku pieskārienu atpazīstošs skārienjutīgais panelis. Šī bija no tām iespējām, kas ievērojami izceļ  šo portatīvo datoru uz citu fona. Var, piemēram, mainīt bildes izmēru ar divu pirkstu palīdzību utt.Asus A52JT pamatā ir Intel Pentium Dual Core procesors ar 2.13GHz takts frekvenci, kā arī AMD Radeon HD6370 grafiskais procesors ar izdalīto 1GB GDDR3 atmiņu. Tas nozīmē to, ka, atšķirībā no daudziem portatīvajiem datoriem, šis grafiskais procesors atmiņas resursus ņem no izdalītās GDDR3 atmiņas, nevis no RAM apjoma, kas ievērojami paaugstina veitkspēju, kā arī ietaupa RAM apjomu, lai operētājsistēma spētu darboties ātrāk.

Komplektācijā bija iekļauts arī draiveru disks, tāpēc operētājsistēmas uzstādīšana nesagādāja galvas sāpes. Protams, AMD Radeon HD6370 draiverus gan labāk meklēt AMD mājas lapā, jo svaigās draiveris nozīmēs augstāku grafisko  veiktspēju!

Tālāk ķēros klāt datorspēļu testēšanai. Pirmkārt, iesāku ar jaudīgāku spēli kā Dirt 3. Pielāgoju iestatījumus, lai spēles processietu bez aizķeršanās . 1366×768 izšķirtspēja, iestatījumi pamatā uz low, particles – on, AA un AF – off, tekstūras – meddium,  priekšā braucošās mašīnas – meddium. Pie šādiem iestatījumiem spēle ne minimāli nebremzēja. Par ko var pārliecināties zemāk esošajā video.

Otra spēle, kuru testēju, bija Sanctum. Spēles žanrs – Tower Defense tikai FPS izpildījumā. Spēles iestatījumi pamatā uz Low, taču šis tas meddium un pat High. Izškirtspēja 1366×768 punkti. Spēles process gāja bez aizķeršanās.

Trešā datorspēle, kura jau skaitās morāli novecojusi, taču pret dzelžiem nebūt nav tā neprasīgākā, bija CS:Source. Spēles iestatījumi pamatā High, daži Very High. Izsķirtspēja 1366×768. Video jau var redzēt, ka spēles process iet pat ļoti gludi.

Kopumā varu teikt, ka Asus A52JT atstājis ļoti pozitīvu iespaidu. Korpusa kvalitāte ir ļoti laba šādā cenu segmentā, veiktspēja ir pieklājīga. Ja vēlaties uzzināt sīkāk par specifikācijām vai iegādāties šo portatīvo datoru, sekojat saitei – Asus A52JT, 15.6”, 2.13GHz, 2GB, 320GB, no OS

 

Just introduce the necessary program which allows to use android spy in phone and it is possible to check quietly everything with the help spy on phone here and so everything is arranged.

Dalīties ar rakstu: