Jaunums no AMD – Athlon II X4 631

- - 1 Comment on Jaunums no AMD – Athlon II X4 631

AMD jaunākās Fusion platformas pamatplašu, ar FM1 ligzdu, cenas lēnām krīt. Lielākoties, šīs pamatplates piedāvā visas jaunākās inovācijas – USB3.0, Sata III, CrossFire utt. Līdz šim Fusion pamatplatēs varēja ievietot vien procesorus, kuros ir integrēts Radeon HD6xxx grafiskais procesors. Taču, lai piedāvātu zemākā cenu segmentā procesoru, kas apredzēts FM1 ligzdai, AMD ir izlaiduši četrkodolu Athlon II X4 631 centrālo procesoru, kuram nav integrēta grafiskā procesora.

AMD Athlon II X4 631 izceļas, uz citu Athlon II X4 fona, ar to, ka tas veidots 32nm tehnoloģiskajā procesā, nevis 45nm. Tas norāda uz to, ka pie vienādām takts frekvencēm, tas izdalīs ievērojami mazāk siltuma un patērēs mazāk strāvas.

Salīdzinot Athlon II X4 631 ar Athlon II X4 640, mēs iegūstam praktiski identiskus veiktspējas rādītājus. Jāņem vērā, ka Athlon II X4 640 ir 3GHz takts frekvence, taču Athlon II X4 631 vien 2.6GHz. Taču šoreiz takts frekvence nav būtiskākais rādītājs veiktspējai.

Ja vēlaties savā īpašumā iegūt datora platformu, kura piedāvā visus modernākos savienojumus, procesoru ar salīdzinoši zemu strāvas patēriņu, tad četrkodolu Athlon II X4 631, kopā ar kādu Socket FM1 plati, būs izcils risinājums!

Just introduce the necessary program which allows to use android spy in phone and it is possible to check quietly everything with the help spy on phone here and so everything is arranged.

Dalīties ar rakstu: