Jauni procesori no Intel, un izmaiņas Dateks datoru komplektācijās

- - No Comments on Jauni procesori no Intel, un izmaiņas Dateks datoru komplektācijās

Ar prieku paziņojam, ka datori ar ligzdu LGA775 cenas ziņā vairs nav konkurētspējīgi ar jaunajiem LGA1155, jeb SandyBridge arhitektūras datoriem, tamdēļ esam tos izņēmuši no pārdošanas.

No mājaslapas izņemts Dators Core 2 LT. Tā vietā nostājies Dators Pentium DualCore LT, kura bāzes komplektācijā pieejams jaunās paaudzes Pentium DualCore G620 procesors ar SandyBridge arhitektūru, integrētu grafisko procesoru (iGPU) 850MHz un bāzes takts frekvenci 2.60 GHz.

Savukārt dators Celeron LT saglabā savu nosaukumu mainoties vienīgi pamatplatei un procesoru izvēlei. Rezultātā iegūstam datoru ar jaunākās paaudzes Intel H61 čipseta plati savienojumā ar Celeron DualCore G530 procesoru. Šī procesora bāzes takts frekvence ir 2.40 GHz un grafiskā kodola frekvence 850MHz.

Jaunās paaudzes SandyBridge procesori  ir aprīkoti ar ievērojamas jaudas grafisko kodolu, kas pamatīgi pārsniedz iepriekšējās paaudzes Intel X4500 iebūvētās videokartes veikstpēju. Rezultātā par to pašu naudu, ko iepriekš maksājāt par LGA775 sistēmu, iegūsiet daudz jaudīgāku.

Šī grafiskā kodola veiktspēja ir, apmēram, Nvidia GeForce GT220 un AMD Radeon HD5450 līmenī, tamdēļ šo datoru komplektācijā grafisko karšu izvēlē kā alternatīva integrētajai kartei tiek piedāvātas attiecīgi jaudīgākas kartes.

Pamatplates un procesori ar LGA775 ligzdu nekur nepazudīs un turpmāk būs atrodami mūsu on-line kataloga komponenšu klāstā kā rezerves daļas iepriekšējās paaudzes datoriem, kam beidzies garantijas termiņš.

Veiksmīgus pirkumus!

Just introduce the necessary program which allows to use android spy in phone and it is possible to check quietly everything with the help spy on phone here and so everything is arranged.

Dalīties ar rakstu: