Razer piesaka sevi portatīvo datoru tirgum

- - No Comments on Razer piesaka sevi portatīvo datoru tirgum

Razer, kompānija, kas pazīstama ar dažādāko geimeru perifēriju, prezentējuši savu 17.3” ekrāna diagonāles portatīvo datoru – Razer Blade, kurš pozicionēts kā augstākās klases spēļu portatīvais dators.


Portatīvā datora korpuss veidots no alumīnija, kurš ietver 17.3” LED displeju ar izšķirtspēju 1920 x 1080 punkti. Ievērības cienīgs parametrs – 2.24cm biezums. Atverot portatīvā datora vāku, paveras pilna izmēra QWERTY tastatūra ar izgaismotiem taustiņiem. Blakus taustiņiem ir izvietots skārienjutīgais panelis, kurš kalpo arī kā spēļu informācijas displejs. Šī displeja izšķirtspēja ir 800×480 punkti. Virs informācijas displeja ir 10 pogas, kuras iespējams iestatīt pēc katra geimera vēlmēm.

Runājot par dzelžu specifikāciju – Intel Core i7-2640M procesors, 8GB RAM, Nvidia GeForce GT555M grafiskais adapteris ar 2GB GDDR5 atmiņu. 320 GB cietais disks, HD kamera, USB3.0 ports, HDMI pieslēgvieta. Jāatzīst, ka šādas klases portatīvajā datora gribētos redzēt SSD disku, nevis veco mehānisko disku.

Razer Blade cena būs 2799.99 dolāri un tas ASV veikalos sāks parādīties ceturtajā gada ceturksnī.

Ziņas avots – EXPreview.com

Just introduce the necessary program which allows to use android spy in phone and it is possible to check quietly everything with the help spy on phone here and so everything is arranged.

Dalīties ar rakstu: