AMD Bulldozer plašākā pieejamībā tikai oktobrī

- - 2 Comments on AMD Bulldozer plašākā pieejamībā tikai oktobrī

AMD FX-Series procesori, bāzēti uz Bulldozer arhitektūru, oficiāli tiks izlaisti septembrī, taču reāli tie būs pieejami kaut kad oktobrī. Protams, septembra relīze nav apstiprināts fakts, taču informācijas avoti, kuri ir tuvi AMD, par to šobrīd liecina.

Oficiālās iznākšanas periodā, tiks prezentēti četri FX-Series procesori – astoņu kodolu FX-8150 un FX-8100, sešu kodolu FX-6100 un četru kodolu FX-4100. Kā redzams procesoru nosaukumu apzīmējumos, kodolu skaitu būs viegli atšifrēt, vadoties pēc to pirmā skaitļa pēc FX indeksa.

Pārējie procesori, kuri papildinās Bulldozer arhitektūras procesoru klāstu, tiks prezentēti 2012. gada pirmajā ceturksnī. Iespējams, ka FX-Series papildinās arī kāds trīs kodolu procesors.

Diemžēl šobrīd nekas precīzāk nav zināms par pieejamību globālā mērogā. Iespējams, ka atsevišķos reģionos nebūs pieejami šie procesori jau oktobrī, taču, visticamāk, viss būs atkarīgs no pieprasījuma.

Ziņas avots – Fudzilla.com

Just introduce the necessary program which allows to use android spy in phone and it is possible to check quietly everything with the help spy on phone here and so everything is arranged.

Dalīties ar rakstu: