Acer Aspire 5742ZG – jaudīgs un vispusīga pielietojuma portatīvais dators par 269Ls!

- - 2 Comments on Acer Aspire 5742ZG – jaudīgs un vispusīga pielietojuma portatīvais dators par 269Ls!

Portatīvo datoru veiktspēja ir sākusi konkurēt ar galda datoriem, kas paver iespēju lietot augstas veiktspējas datoru arī ārpus mājas. Internetveikals Dateks.lv piedāvā akciju Acer Aspire 5742ZG portatīvajam datoram, kurš derēs gan darbam, gan spēļu baudīšanai! Tas viss par 269Ls!

Acer Aspire 5742ZG ir 15.6” ekrāna diognāles portatīvais dators, kurš iebūvēts glīti nostrādātā, izturīgas plastmasas korpusā. No ārpuses virsma ir ar reljefainu rakstu, kura pasargās no liekiem pirkstu nospiedumiem. Sānos ir pieejamas dažādākās pieslēgvietas – 3 x USB2.0, D-Sub un HDMI papildu displeja pievienošanas porti, RJ45 pieslēgvieta interneta pieslēgumam.

Atverot datoru, pirmais, kas iekrīt acīs, ir pilna izmēra klaviatūra, kurai ir arī ciparu bloks. Taustiņu dizains ir netipisks, jo tie ir nedaudz pacelti uz augšu, kas noderēs, lai vieglāk iztīrītu sakrājušos putekļus.

Virs glancētā 15.6” LED aizmugures apgaismojuma displeja, redzama 1.3 Mpix kamera.

Acer Aspire 5742ZG veiktspējas pamatā ir Intel Pentium DualCore P6200 procesors ar 2.13GHz takts frekvenci, kurš savienojumā ar Radeon HD6370 grafisko procesoru, nodrošinās arī pienācīgu jaudu datorspēlēs.

Šim portatīvajam datoram nav preinstalētas Windows operētājsistēmas, taču to nebūs grūti izdarīt un par draiveru atrašanu nevajadzēs uztraukties, jo Acer iekļāvuši komplektācijā arī draiveru disku.

Pēc draiveru uzlikšanas uzstādām pēdējos DirectX atjauninājumus un varam sākt kāroto spēļu instalāciju. Es sāku ar Call Of Duty Black Ops. Uzstādīju izšķirtspēju uz ekrāna natīvo 1366×768, atslēdzu tekstūru pielīdzināšanu (AA), ēnas, detaļas saliku pārsvarā uz Low un spēle gāja ar ~30FPS.

Kad šūtera tipa spēle bija notestēta, laiks izbaudīt ātrumu Codemasters Dirt 2 datorspēlē. Atkal ekrāna izšķirtspēja 1366×768, AA izslēgts, detaļas lielākoties uz Low, taču šis tas Medium. Cik gludi norisinājās spēles process, to labi var redzēt pievienotajā video.

Kopumā par Acer Aspire 5742ZG varu teikt, ka nebiju vīlies, jo uz 269Ls vērta portatīvā datora palaist COD Black Ops ar pienācīgu spēles procesu, ir tiešām šīs summas vērts. Protams, uz maksimālajiem iestatījumiem nebūs nekādas spēlēšanas, taču iesākumam šis ir labākais variants, ko varam atrast tirgū par šo cenu.

Just introduce the necessary program which allows to use android spy in phone and it is possible to check quietly everything with the help spy on phone here and so everything is arranged.

Dalīties ar rakstu: