eVGA gatavo GeForce GTX580 Classified versiju

- - No Comments on eVGA gatavo GeForce GTX580 Classified versiju

Ņemot paraugu no Asus un MSI, arī eVGA nolēmuši radīt jaunu, entuziastiem paredzētu GeForce GTX580 grafiskās kartes revīziju. Tāpēc kompānija ir izveidojusi grafisko karti, kurai ir nestandarta izmēra iespiedplate (PCB) un 3 papildu barošanas spraudņi. Šo karti eVGA nodēvējuši par GeForce GTX580 Classified.

GeForce GTX580 Classified auditorija ir datortehnikas entuziasti un virstaktētāji, jo karte ir relatīvi milzīga un gluži katrā korpusā neietilps. Tāpat šīs kartes sānā ir slēdzis, kurš lietotājam piedāvā iespēju pārslēgties starp diviem kartes BIOSiem. Viens no BIOSiem satur informāciju par standarta profilfu, kurā ir samērā pieticīgas frekvences gan GPU, gan atmiņai. Taču otrs BIOS satur informāciju ar virstaktēta profila datiem, kur ievērojami ir virstaktēts gan GPU, gan atmiņa. Pateicoties šim slēdzim, lietotājs var saglabāt arī savu BIOS profilu vienā no BIOSiem, ļaujot sasniegt jaunus kartes potenciāla griestus, nebaidoties par to, ka kļūdas gadījumā var nākties šķirties no kartes, jo pastāv iespēja pārslēgties uz iepriekšējo drošo profilu.

 

Šobrīd vēl nav informācijas par gaidāmo iznākšanas datumu un sīkākām specifikācijām, taču drīzumā karte nonāks arī veikalu plauktos un skaidrs, ka tā nebūs viena no lētākajām.

Ziņas avots – TechPowerUp!

Just introduce the necessary program which allows to use android spy in phone and it is possible to check quietly everything with the help spy on phone here and so everything is arranged.

Dalīties ar rakstu: