Portatīvais dators par 215Ls, kurš ļaus arī paspēlēt spēles!

- - 6 Comments on Portatīvais dators par 215Ls, kurš ļaus arī paspēlēt spēles!

Nesen ieguvu iespēju patestēt portatīvo datoru, kurš bāzēts uz AMD Fusion platformas. Runa ir par Toshiba Satellite C660D-177, kuru Dateks.lv piedāvā vien par 215Ls! Par šādu summu jūs saņemat divkodolu E350 procesoru, kurā ir integrēts arī jaudīgs grafiskais procesors – Radeon HD6310.

 

Vizuālais iespaids. Toshiba šo modeli, kaut tas ir bāzēts uz AMD Fusion platformas, nav īpaši izcēluši. Korpuss ir tieši tāds pats kā pārējiem C660 sērijas Toshiba datoriem, kuros ir pat i3-380M procesori. Korpuss ir nostrādāts gludi, taču kā vienīgo mīnusu var minēt pirkstu nospiedumu paliekas pie katra pieskāriena tā virsmai.

Uzstādīt operētājsistēmu un atrast draiverus nebija grūti. Toshiba mājaslapā viss ir viegli pieejams. Kad ar to biju ticis galā, laiks uzstādīt pēdējos DirectX atjauninājumus, lai varu notestēt spēļu veiktspēju.

Pirmā spēle, ko vēlējos pamēģināt, bija Call Of Duty : Black Ops. Žēl, bet AMD X2 350 procesors ar šo spēli netika galā, lai iegūtu baudāmu spēles procesu, tāpēc ķēros klāt citām spēlēm, kuras man kārojās izmēģināt uz šī laptopa.

Codemasters veidotā spēle Race Driver : Grid. Šī bija otrā spēle, kuru vēlējos patrenkāt, lai pārbaudītu Radeon HD6310 grafiskās kartes veiktspēju. Ātri vien atradu spēles demo versiju, uzinstalēju, pielāgoju nedaudz iestatījumus un drifta sesija varēja sākties. Ielādes ātrums bija pārsteidzoši ātrs, kā arī kadru atjaunošanās ātrums nelika vilties. 30 – 40 kadri sekundē, tādu veiktspēju nodrošināja AMD X2 E350 savienojumā ar Radeon HD6310.

Skaidrs, ka ar braukšanas spēli viss ir kārtībā, tad tagad vajadzētu kādu spēli, kur ir apvienots nedaudz no action un loģiskās domāšanas. Tāpēc uzstādīju Valve veidoto Portal 2. Pie ekrāna natīvās izšķirtspējas 1366 x 768 punkti, izslēgtu tekstūru pielīdzināšanu, spēles kadru atjaunošanās ātrums bija ap 30 kadriem sekundē.

 

Pēc šo divu spēļu testēšanas, skaidrs bija fakts, ka arī uz portatīvā datora, kurš maksā vien 215Ls, ir iespējams paspēlēt spēles. Protams, Crysis 2 un Call Of Duty jaunākās relīzes izpaliks, taču spēles kā Racedriver : Grid, Portal 2, dažādi vecāki šūteri, TrackMania utt., varēsiet spēlēt ar gludu spēles procesu.

Ja arī Tevi ieinteresēja Toshiba Satellite C660D-177 portatīvais dators, tad sīkāku specifikāciju par to, iespējams aplūkot šeit – Satellite C660D-177

Atjauninājums – ņemot vērā komentārus šeit un dažu lietotāju problēmas atrast draiverus, piedāvāju Jums visus nepieciešamos draiverus iegūt ar vienu lejupielādi. Seko saitei šeit – failiem.lv

Just introduce the necessary program which allows to use android spy in phone and it is possible to check quietly everything with the help spy on phone here and so everything is arranged.

Dalīties ar rakstu: