Scythe nāk klajā ar atjauninātu Mugen dzesētāju

- - No Comments on Scythe nāk klajā ar atjauninātu Mugen dzesētāju

Kompānija Scythe, kura specializējusies gaisa dzesētāju izveidē datoriem, nākuši klajā ar kārtējo atjauninājumu Mugen dzesētājam. Šoreiz runa ir par trešās revīzijas Mugen dzesi, jeb Mugen 3.

Kā zināms, Mugen 2 ir viena no populārākajām gaisa dzesēm centrālajam procesoram, kura ir pieejama par samērā pieticīgu cenu arī vidusmēra lietotājiem, tāpēc gaidām to pašu arī no Mugen 3. Dzesētājs gan nepiedāvā neko revolucionāri jaunu, taču tā priekšgājēji sevi ir stabili pierādījuši kā kvalitatīvus un efektīvus produktus.

Scythe aprīkojuši arī Mugen 3 ar Slip Stream ventilatoru, kurš pie zemākajiem apgriezieniem izdala vien 9.6 dBA troksni.

Prognozētā Mugen 3 cena ir 35.9 eiro. Pie savietojamības ar platformām var pieskaitīt daudz procesoru ligzdas – LGA1155, LGA1156, LGA775 un LGA1366, kā arī AMD procesoru ligzdas – AM2, AM2+, AM3 un jauno AM3+

Sīkāka informācija ražotāja mājaslapā – Scythe-eu.com

Just introduce the necessary program which allows to use android spy in phone and it is possible to check quietly everything with the help spy on phone here and so everything is arranged.

Dalīties ar rakstu: