AMD sasniedz jaunus integrēto grafisko procesoru veiktspējas rekordus

- - No Comments on AMD sasniedz jaunus integrēto grafisko procesoru veiktspējas rekordus

Ja pirms dažiem gadiem komplektācijas ar 8800GT grafisko karti un jadīgu procesoru spēja sasniegt ap 10’000 punktiem 3Dmark 06 veiktspējas testā, tad mūsdienās šādus rezultātus spēj sasniegt arī AMD jaunie procesori no AMD A sērijas „Llano” saimes.

Pavisam nesen tika sasniegta 10’492 punktu atzīme, izmantojot AMD APU (procesors, grafiskais procesors, ziemeļu tilts vienā pakotnē) ar nosaukumu A8-3850. Šajā APU ir inetegrēts Radeon HD 6550D grafiskais procesors, kura kodola takts frekvence ir 600MHz. Testam tika izmantota GigaByte A75M-UD2H pamatplate. Jāpiebilst, ka procesors tika virstaktēts līdz 3.773GHz atzīmei.

Ja mēs paskatamies uz pāris gadu agrāku vēsturi, redzams, ka tik iespaidīgus rezultātus varēja vien sasniegt ar vidējās klases diskrētajām grafiskajām kartēm, nevis integrētajiem risinājumiem. Šāds integrētā grafiskā procesora un centrālā procesora savienojums paver skatu uz nākotni, kur diskrētās kartes būtu nepieciešamas vien ļoti jaudīgām aplikācijām, taču pamatā ar visu tiktu galā integrētais grafiskais procesors.

Ziņas avots – TechPowerUp!

Just introduce the necessary program which allows to use android spy in phone and it is possible to check quietly everything with the help spy on phone here and so everything is arranged.

Dalīties ar rakstu: