MARS II – augstākā kalibra grafiskā karte

- - No Comments on MARS II – augstākā kalibra grafiskā karte

Asus šoreiz ir pārspējuši paši sevi un demonstrējuši plašākai publikai savu interpretāciju par GeForce GTX590 grafisko karti, kurai ir divi grafiskie procesori. Jauno karti no Asus dēvē par MARS II.

MARS II pamatā ir divi grafiskie procesori, kādi atrodami GeForce GTX580 grafiskajā kartē. Tiek piedāvāta divu šādu grafisko karšu jauda vienā kartē.

Asus MARS II grafiskā karte, kuras izmēri līdzinās standarta kurpju kastei, patērēs daudz strāvas, pat ļoti daudz. Teorētiski šī grafiskā karte, vadoties pēc ATX pieņemtajām specifikācijām, spēj patērēt līdz 525W jaudu, kas nozīmē, ka lietotājam būs nepieciešams aptuveni 1000W barošanas bloks. 75W karte spēj saņemt no PCI-E X16 slota un 150W no katra astoņu kontaktu papildus barošanas spraudņa.

Šobrīd vēl nav zināms, kad Asus MARS II nonāks veikalu plauktos, taču, kad tas notiks, tā gozēsies grafisko karšu veiktspējas topa augšgalā.

Just introduce the necessary program which allows to use android spy in phone and it is possible to check quietly everything with the help spy on phone here and so everything is arranged.

Dalīties ar rakstu: