Aktuālais Dateks.lv portatīvo datoru piedāvājums

- - No Comments on Aktuālais Dateks.lv portatīvo datoru piedāvājums

Vasara ir klāt, un laiks doties uz laukiem, ceļojumā vai vienkārši pasēdēt parkā uz soliņa, izbaudot dabu. Līdz ar to, laiks paķert līdzi portatīvo datoru!

Tāpēc Dateks.lv piedāvā nelielu ieskatu mūsu portatīvo datoru speciālajiem piedāvājumiem vasaras sezonai, pievēršot uzmanību tiem datoriem, kas izceļas ar lielisku cenas, jaudas un kvalitātes attiecību.

Hewlett Packard Compaq Presario CQ56-228SR (cena 229 Ls) ir augstas veiktspējas portatīvais dators, kurš pieejams vien par 229 latiem un ir aprīkots ar jaudīgu 2.3GHz takts frekvences divkodolu Pentium T4500 procesoru.

LED displeja apgaismojuma tehnoloģija ļaus būtiski ietaupīt akumulatora darbības laiku, tāpēc, esot kustībā, Jūs ilgu laiku varēsiet palikt kopā ar draugiem, izmantojot pilna spektra WiFi uztvērēju un iebūvēto kameru.

 

Toshiba Satellite L750 (cena 368 Ls)portatīvais dators piedāvā stacionārā datora funkcionalitāti un jaudu, tādējādi ļaujot Jums izpildīt savus uzdevumus, lai kur Jūs atrastos. Pēdējās paaudzes Intel Core i3-2310M SandyBridge procesors, tandēmā ar GeForce 500 sērijas grafisko adapteri, spēs nodrošināt gan izcilu veiktspēju ikdienas aplikācijās, gan lielākajā daļā datorspēļu.

Komplektā ar šo datoru, Jūs dāvanā saņemat arī somu, kura ļaus to viegli pārnēsāt un pasargās no skrāpējumiem!

Toshiba Satellite C660 (cena 262.80 Ls) izceļas ar savu klasiski nostrādāto dizainu un veiktspēju, ko nodrošina Intel Core i3-380 centrālais procesors, kuram ir divi fiziski un divi virtuālie kodoli ar iespaidīgu takts frekvenci – 2.53GHz. Procesorā ir iebūvēts Intel HD grafiskais adapteris, kuram ir zems strāvas patēriņš, tādējādi paildzinot akumulatora darbību.

 

Ja meklējat portatīvo datoru darbam, mācībām vai vienkārši brīvā laika pavadīšanai internetā, skatoties filmas, tad Toshiba Satellite C660 būs izcils sabiedrotais. Jāpiebilst, ka dāvanā Jūs saņemat arī kvalitatīvu Toshiba somu!

Toshiba Satellite C660 HD5470 (cena 309.94 Ls) ir papildus Toshiba Satellite C660 modelis, kas aprīkots ar jaudīgo Radeon HD5470 grafisko adapteri. Tieši grafiskā adaptera un procesora savienība šajā specifikācijā ir tā, kas padara  par lielisku pirkumu par savu cenu, jo tiek piedāvāta veiktspēja, kāda vien pieejama dārgākas klases portatīvajos datoros.

Acer Aspire 5742ZG (cena 319 Ls) ļaus datorspēles spēlēt ne tikai mājās, bet arī atrodoties ārpus mājām, jo, pateicoties Nvidia GeForce GT540M grafiskajai kartei, jaudīgas datorspēles uz portatīvā datora ir realitāte!

Papildus augstajai veiktspējai, šajā portatīvajā datorā ir augstas ietilpības 500GB cietais disks, kurā varēsiet saglabāt lielu daudzumu filmu, bilžu, spēļu un dažādāko failu, kuri būs pieejami, lai kurp Jūs dotos.

Iegādājoties Acer Aspire 5742ZG, Jūs saņemat dāvanā datora somu!

Hewlett Packard Pavilion G6 (cena 429 Ls) piedāvā rūpnīcā uzinstalētu Windows 7 Home Premium 64 bitu operētājsistēmu, līdz ar to dators ir gatavs darbam! Īpaši augstās 750GB ietilpības cietais disks ļaus saglabāt iespaidīgus informācijas apjomus, un lieliskās veiktspējas Intel Core i5 procesors un 4GB DDR3 operatīvā atmiņa nodrošinās ievērojami ātrāku datora darbību salīdzinot ar citiem datoriem šajā cenu kategorijā.

Iebūvētā optiskā iekārta, kura lasa/raksta gan DVD, gan CD diskus, atbalsta arī Lightscribe tehnoloģiju. Šī tehnoloģija spēj aprakstīt disku, izmantojot optiskās iekārtas lāzerstaru, tādējādi paverot iespēju izveidot uz diska melnbaltu attēlu vai tekstu.

Salīdzini un izvēlies pats savu portatīvo datoru šai vasarai! Seko salīdzināšanas saitei šeit – Dateks.lv portatīvo datoru salīdzināšana

(cena 368 Ls)

Just introduce the necessary program which allows to use android spy in phone and it is possible to check quietly everything with the help spy on phone here and so everything is arranged.

Dalīties ar rakstu: